under my umbrella

Idag fick vi varsin (likadan) fotouppgift i skolan. Och då går vi ändå inte ens samma klass eller fotokurs. Porträtt med kort skärpedjup var grejen. Skoj, liksom. Kan det bli mer fantasifullt eller. För att liva upp det lite tog vi en utflykt ut på en äng. Denna utflykt resulterade i att jag b.l.a satte mig i ett spindelnät och fick en snigel i skon. Men vad gör man inte för konsten? Hoppas att det blev bra iaf.
Nu ska jag packa för en helgvisit i Skånelandet.

Au revoir, Sarah.

worthless

Saker som förstör ens morgon(dag), topp 3
Helt utan inbördes ordning. (tror jag)

- att vakna upp med världens irriterande smärta i magsäcken.
- att få hål i strumpbyxorna när man har bråttom till bussen och inte hinner byta.
- att bränna tungan av morgonkaffet.

Allt hände moi. Och när jag väl kom till skolan visade det sig att alla i meko gruppen, förutom vi från våran klass, fått reda på att lektionen var inställd. Håltimma. Svenska. Håltimma igen, eftersom även denna meko var inställd. Och tillslut samhäll. Sjukt ovärd dag. Varför går det alltid så dåligt med information till våran klass?



Sarah

pluggie

Jag sitter på min IV 50p kurs nu. Datorkunskap fördjupning. Vi är sexton stycken som precis har skrivit ut en rapport på 10 sidor var helt i onödan. Vi har ju redan fått den vi behöver på datorn liksom, det finns ingenting vi kan använda den utskrivna till, men Marlis tyckte att det var skönt att ha någonting i handen. Förresten så känns det inte som att jag kommer att kunna fördjupa mig något vidare inom datorkunskap eftersom hon inte verkar kunna någonting själv. Men hon verkar ganska snäll. Och nu ska vi ha gympa, så att vi slipper musarm.

 

Frida


kom in i mitt akvarium

Förövrigt, vart tog den här dagen vägen? Jag håller på och leker med akvarium på facebook. Det går sjukt segt. Känner för att sova, men har dessvärre druckit för mycket kaffe idag. Och så borde jag dusha, jag orkar inte hålla på att föna håret på morgonen. Det blir nog så att jag gör det imorgon ändå. Min hårspray är slut.

Nu har jag hållt på att skicka en fisk (tror jag) till Camilla på facebook i ungefär 5 minuter. Att det ska ta sån tid. Det är ju bara en akvariefisk. Den sidan är inte min vän idag. Jag får fiska en annan dag.

Tjipp. Sarah

min kusin fyller år idag

ååååååh!!
Idag gick jag in på H&M (wow), det första jag såg, närmast dörren var snyggskinnjackorna som jag (och säkert 486132 andra) kollat på, men inte hittat rätt storlek. Och vad hänger där? MIN STORLEK! woh. Det blev ett fantastiskt impulsköp, och nu har jag en annan jacka här som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av. Det blir nog en annons på tradera eller liknande.
Det är perfa väder för skinnjacka nu. (Men jag är fortfarande inte glad att sommaren är över.)

/Sarah


call on meee

Förresten, Felicia, ring mig imorgon! Jag har en deal.

when did the sun stop shining?

Kom in från en sen promenad för en stund sedan och gud i London. Jag fryser. Fingrarna brändes när jag kom in. Jag har ingen lust att klä på mig mycket kläder, men det är jäkligt nödvändigt. Och såhär såg vi ut:

image151    image152



Godnatt, Frida.


höst

Okej, hur mycket jag än önskar och tror mig att sommaren ska hålla bara några veckor till så får jag faktiskt ge mig. Idag hade jag shorts, det var kallt. Nu är det strumpbyxor, sjalar, koftor och jackor som gäller för ja, hösten har kommit. Nu ska jag äta lite sallad.

Sarah


give me your number

Inatt har jag besök igen. Av två fräcka damer, Fanny och Mathilda.

Det är töntigt hur kul det är att busringa. Vilken underhållning. Ohoj ohoj. Nu ska jag ringa nummer tjugoåtta på listan. Jag ska säga att den ska sluta gå in på mitt rum och hälla vatten i sägen eller något liknande. Att jag blir upprörd. Det är så tönting kul. Eller så ska jag inte säga någonting, utan bara sitta och lyssna på sjutton "hallå?". Folk är så korkade. Och det är så skoj.

image150

bakom mina solglasögon

Vad är grejen med solglasögon? Varför ska dom alltid förstöras. Så otroligt tröttsamt att jag hittat mina ultimata favoritglasses på H&M, och att jag fått köpa 3 par nya eftersom alla har gått sönder. Okej att man kanske råkar sätta sig på dom eller ha dom på fel ställen, men kan man inte ha oddsen på sin sida någon gång? Typ när man inte har tid att köpa nya och de är de enda som passar till vad man har på sig.
Well, jag får köpa mitt 4e par. Tur att H&M är billigt.

118

Så, första dagen på mitt sista skolår är avklarad. Iofs bara upprop, massvis med information om projektarbete och fuskpolicy som vi fått höra typ tusen gånger innan. Det har hänt en ny grej - vi har fått en ny studiehandledare som ser glad ut och säger fåniga saker, denna lärare ska undervisa oss i mediekommunikation två gånger i veckan, på samma dag. Värt.


Det är 118 dagar kvar till jullovet.

/Sarah

dagens sötiz

image149

Har precis sett filmen Tillsammans..igen. haha. Finns det någon sötare?

- Nej alltså, jag blir inte full, jag har ju druckit ett tag och då blir man rätt van. Men om man aldrig har druckit förut så blir man det. Då kan man spy.
- Det är inte tjejskor. Det är vanliga gymnastikskor ju.

abc

image144

image145

image146

image147

image148

just another summer

Har haft babysitter dag på stan och bibblan. Övat på engelska passa-barn-fraser för framtida bruk och lånat filmer. Ikväll blir en filmkväll. Sista kvällen på sommarlovet. So sad.

fotboll

Idag har jag byxor på mig för första gången sen typ april. Jag känner mig som en friterad varmkorv.
Anledning - jag ska jobba och det är inte shortsväder. Blä.
Jag har även blött hår, jag vet. Snygging bilden.


image143

kanske är jag kär i dig


image142

get lost

Nu bär det snart iväg till ullared och Gekås. Jag ska köpa strumpbyxor och..eh. En termosmugg var det ja. Det är en bra grej om man ska undvika att köpa kaffe för 264 kronor per månad. För nu till det nya läsåret ska det bli ändring på en del saker. Jag ska lära mig att planera mitt liv genom en kalender, jag ska få vita tänder, bra betyg, bra kost, fina naglar, träna.. the list goes on liksom. Palla. Men jag ska fixa det. Det ska jag.

Idag har jag mest stickat, lyssnat på musik och druckit cappucino. Hänger på mammas jobb. Men jag har trevligt och nu ska jag pimpa min kalender.

Ciao, Frida

love.

Här sitter vi syr och stickar. Ända tills nålen gick sönder och Lukas tog en av platserna. Anyway, Sarah lägger upp en kjol och en tisha och syr in shorts och jeansjacka. Ni kan säkert få se allt någon gång. tillsammans. Jag stickar en mössa och jag vet inte hur det går eftersom jag stickade i trean senast och då gjorde tjockbettan allt åt en. Här är vi iallafall. Vi kan väl hoppas på att vi börjar aktivera oss här lite mer inom kort. Det hade ju varit skoj, med tanke på alla våra hundratals läsare som saknar oss. (!!)


image141


nej tack

Det blåser kallare vindar, löven färgas röda och folk börjar arrangera kräftskivor. Höst? Nej tack. Jag vägrar inse att det blir kallare. Jag ska gå barbent tills det börjar snöa. Det kan väl vara sommar några månader till?
Igår köpte jag en jacka. Som lite preparation. Vet dock inte om det är en keeper. Idag känns det som att jag ska banga den och köpa snyggjackan från Zara istället. Det blir nog så. Postar en bild på den iaf, där jag ser överdrivet lycklig och flygplanstrevlig ut. Så är det.

image140

dagens heta outfits

image138     image139

Frida:
Väska, halsband och paraflax - second hand
Tisha - Weekday
Kjol, sjal och armband - H&M
Skor - Skopunkten
Kofta - Zara

Sarah:
Jeansshorts - Cheap Monday
Top - kjol, sytt själv
Kofta - Gina Tricot
Skor - Frankrike
Sjal - H&M
Skärp och armband - second hand

12

klockan är tolv och det här är ekot. nu ska frida sova.

pass this on

image138

Här är förresten en engångskamerabild fotad snyggt på mitt golv. Frida på Arvika. Frida är i Bulgarien nu och kommer hem på tisdag. Jag saknar henne. Nu ska jag gå och köpa bananer.

stranger

Idag har jag klippt luggen och blivit medlem på Modette. Det är rätt spännande, stildagbok och grejer. Och lite skojigare att posta sånt där istället för här..faktiskt.
Well. Min nyklippta lugg är bra och dålig. Dåligt = jag ser ut som typ 5. Ibland. Bra = omväxling förnöjer och jag kan ju iaf skratta åt mig själv för att jag ser skojig ut.

Idag åkte min familj till Haparanda och jag har huset för mig själv till onsdag, då jag och Sandra åker efter. Jag har fått många anvisningar om alla blommor som ska vattnas, dörrar som ska låsas, mat som ska ätas, hamstrar som ska matas osv osv..som om jag inte skulle klara mig själv den här gången?

Nej, nu ska jag surfa lite på Modette. Trevlig kväll.
/S.


RSS 2.0