dagens tv

Jag tänkte göra en liten, liten mini utvärdering av kvällens Top Model. Egentligen gör jag det väl bara för att förmedla mina egna åsikter.

1. Jag är glad att Malin åkte. Jag tycker att hon är för tjock och inte ser ut som en modell överhuvudtaget. Vendela kallade hennes look "så modern, så trendig". Modern? Trendig? My ass. Hon ser ut som vem som helst. Nästa vecka hoppas jag att Sanna åker. Sanna ser ut som en fotbollsspelande liten pojke blandat med en gammal faster.
2. Jag gillar inte alls Jenny. Visst att hon är lite söt, men hennes mesiga sätt gör henne väldigt mycket mindre söt. Hon ser konstant rädd ut och har lilabruna skuggor runt ögonen. Läskigt.
3. Hawa är den värsta jag sett i Top Model. Så otroligt töntigt svarat av henne på juryns fråga, "vem tror du har minst chans att vinna över dig?". Hawas svar; "Margarita..blabla." Okej? Jag tror inte en sekund på att det var så, jag tror att det enbart bygger på osäkerhet och att Hawa känner sig hotad av Margarita eftersom Hawa själv sagt ett flertal gånger både till Margarita själv och till andra att hon inte alls tycker om Margarita.
4. Look-a-like tävlingen var otroligt tråkig.
5. Vendela Kirsebom upp i stjärten. Fjolla.

Varför ser man ens på det programmet? äsh.
/Sarah.

----

Jag har ett irriterande litet sår + blåmärke på mitt ben som kliar som sjutton. Såret alltså. Jag upptäckte det i söndags när jag vaknade. Mest trolig anledning till att det hamnat på mitt ben? Antagligen någon av gångerna jag klättrade genom ett fönster för att komma upp på taket i lördags kväll. Det var kul så länge det varade. Fin utsikt kanske.

Sarah


maple leaves

Här är några bilder som sammanfattar min dag hittills. Alltså halva dagen. Jag har utöver detta hunnit med en utflykt till Apoteket. Det var nog den längsta promenaden till Apoteket hittils. Jag fick sjukt ont i hälen och köpte Strepsils av Maggan. Kändes väl sådär. Nu kom Sandra. Puss



image240

image241

image242

image243

above you



image239



Dagen; vaniljte, Whitest Boy Alive, "självutlösaren - den ensamme poserns bästa vän", tjocka strumpor.

stora lass

Det är (nästan) ett nöje att vara sjuk när man har hela frysen full med glass! Låtsaspappas syster var här på kalas och hade med sig från jobbet, Häagen-Dazs! mmmmm. Hon hade dessvärre lite svårt att smälta att det stod en Ben & Jerry där, deras största konkurrent. Men jag får äta ändå.
Nu ska jag läsa Gossip Girl och äta Strawberry Cheescake. mums

Sarah

morning sunshine

Hallå, här sitter jag och dricker kaffe. Uppe mitt i natten(05.30) för att kunna åka till jobbet tidigt idag.
Det är surt att man måste åka över en timme tidigare än man börjar för att komma till majorna om man bor i kärra. Ge mej den här så hade jag kunnat gå till jobbet!
Fast sanningen är den att det är himla mysigt att trippa runt här hemma medans alla sover. Såg förresten att bror inte ens kommit hem från gårdagens skojigheter än. Haha.

Sov sött små sötnötar, så åker jag och jobbar.

Frida


måndag

Jag luktar som värsta festen. Spillde ut en skål med vin över mig i vardagsrummet förut. Tidigade idag vart jag utelåst i en timme och spillde ut en översvämmad askkopp på mig.
Man skulle kunna tro att jag varit på party, men det har jag inte. Jag har bara jobbat.

Fest Frida

trea

JAG FICK PRECIS NYTT REKORD I JETMAN, JAG HAR 2770 OCH JAG LIGGER TREA PÅ MIN KOMPIS-TOPPLISTA PÅ FACEBOOK!!

dagens påhitt

Jag har upptäckt det godaste!! Vaniljyoghurt och hallonsylt. Säger bara; MUMS! Det är vad sjukdomar är till för. Att upptäcka. Eller..det är vad livet i sig är till för förresten. Puss på arla och hallonsylt.

/S.

fiskmat forever

Jag är sjuk. Jag vill ligga på soffan under ett fluffigt duntäcke, se på lättsmälta tjejfilmer (helst Hilary Duff) och få Ben & Jerrys serverad i silverskål. Jag vill inte vara sjuk på lovet. Jag vill städa mitt rum men jag orkar inte.


image238



/SARAH

4985

skoj att jag precis tänkte göra samma sak. godnatt

jag är inte så snygg

det här skriver jag bara för att se vad klockan egentligen är. godnatt

there's hope for anyone

Ikväll ska vi se Billie the Vision och dansarna på fängelset. Det kommer bli finemang.

Nu ska billie få sjunga så högt från högtalarna att bror vaknar och jag kan tralla med i duschen!

Igår chattade jag på funplanet. Funchat.

image237
 
billiethevision.com

Frida

sweeeet

Tjoho! Min syster är hemma i Göteborg hela lovet. Hon pluggar i Skåne nu och jag saknar henne hela tiden. När hon är hemma kan vi göra systerliga saker som att äta smågodis till frukost, låna varandras kläder som bara använts en gång och sno varandras oanvända hårspray! Ikväll ska jag ut med mina kompisar, Sandra med sina. Imorgon ska vi jobba, jag saknar Sandra varje gång jag jobbar. Konkurrensen av någon likställd. Man kan ju egentligen bara tävla mot sin syster.
Nu ska jag måla mina naglar med Sally Hansen. Sandra är inte hemma.

Sarah

image235
(TOALETTPOSEN I MALMÖ)

oiga

image234   image233
Påsklov - inflammation i tån                                Höstlov - inflammation i hälsenefästet


Ja, okej, nej, det här är väl inte hela världen egentligen. Jag kan ju gå, nästan. Jag kommer framåt, men det känns. Frida åkte med mig till Axess, det var säkert 10e gången för mig på bara de senaste två året, första gången för Frida. Jag förstår inte hur det kan vara så orättvist.
Jag fick sjukt starka tabletter och doktorn tipsade mig även om att köpa korkinlägg att ha i skorna, så att hälsenorna avbelastas. Men jag skulle ha i båda skorna då, annars skulle jag halta och det ser ju konstigt ut. Jag slog två flugor i en smäll så att säga, hoho, och köpte nya skor istället! High heels. Gynnar både min häl och mitt sinne. Mindre bra för min plånbok men två har ju alltid varit bättre än ett.
Nu ska jag sova, det känns som torsdag.
Sarah

det rosa örat hängde i en buske

På svenskan i onsdags gick vi igenom olika typer av texter inför nationella provet. Vi kom in på bloggtext vilket min lärare inte riktigt visste vad det var, så han frågade om någon bloggade. Ni fattar ju såklart att det är det jag håller på med i skrivandes stund, bloggar. Han bad mig att ta med en "bra" bloggtext till nästa lektion. Jaha, visst, självklart, tänkte jag. Som värsta Martina Haag i filmatiseringen av hennes egen bok. "Ajjemen, det fixar jag! Superenkelt, visst visst." Men..vad är en bra bloggtext? Visst att det kan vara intressant att läsa långa utläggningar om diverse aktuella ämnen, men jag tycker bäst om att läsa små "anteckningar", anekdoter ur folks liv, lite halvskämtsamma osv. och helst vill jag se bilder. Jag tror inte att det är vad min svenska lärare förväntar sig.

Okej, det här är ungefär 1/3 av vad jag tänkt på men nu ska jag föna håret och hinner inte skriva resten.
Ciao!
S.

höstinflammation

Otur att hela min planering för den här morgonen krashade totalt när jag drog upp rullgardinen och såg vilket väder det var. Ännu mera otur att jag, när jag satte ner fötterna på golvet för att ställa mig upp, ramlar och känner smärtan i min jävla häl som har blivit svullen, röd och sjukt ond x3000 sedan igår och förra veckan. Vad är grejen med mina fötter? Varenda höst och varenda vår ska de råka illa ut. VARFÖR?!?
Och hur ska jag liksom..ta mig till skolan? Det fulaste jag vet är när någon haltar.
I will come up with something..eh..doktor..jatack.

/Självplågar_sarah


sju

Kaffet på svingeln var himmelskt gott idag.

Rektorn är upptagen som alltid.

Top model igår var töntigt.

Det faktum att jag fortfarande inte har någon jacka är stör mig.

Bamba maten blir äckligare för varje gång jag äter den.

Jag ska bli pizzabagare.

Mitt namn är Frida.

dagens utelista

- att gröra grupparbete med någon man inte kan diskutera med
- vänner man bara är vän med för att de har bil och körkort
- kyla inomhus
- bamba soppa


Imorse var det -2 grader. Det var kallt. När blev det så kallt? Jag var inte haj på det.
Nu ska jag åka och rida lite.
S.

hammarberg

Btw..
Jag blev så himla ledsen förut när jag fick veta en grej som en kompis sa till en annan (här namedroppar vi inte).
Eller arg snarare. Både och. Jävla dumskalle.

Och så nu när jag sitter och snokar på min broders dator ser jag en gullig grej som gör mig glad. Björn, min brors kompis (nu namedroppar vi), heter "Jag älskar dig världen!!" på skype. Aaw. Det tycker jag var gulligt.
Annars är jag inte särskillt förtjust i den här Björn, eftersom han jämt är elak mot mig.

update
Ännu gulligare är det faktum att han delar konto med sig bror Per. <3
Vi pratar i mikrofon nu.

ostbåge

Äsch, jag skulle precis skriva om vår skojiga reklam där nere, men så försvinner den.
Den var iallafall skojig och jag fick mig ett skratt här i min ensamhet.

Istället kan jag berätta att jag har skrivit en lång lista över saker som ska göras imorgon.
Inga jobbiga saker, bara skoj saker. Så jag ser fram emot morgondagen.

Idag har varit en bra dag. Helt fantastisk morgon och en fin fortsättning. Jiho.
Jag drack dock mitt livs näst äckligaste kaffe idag. Köpte den i den där muffinsbutiken i ena änden av haga, påväg till jobbet. Pressbyrån är fortfarande äckligast.

God natt, F.


det är viktigt att hålla sig kry

Och det gör man genom att hålla fötterna torra! Idag köpte jag mig mitt livs andra par gummistövlar, det första paret skaffades lagom till Arvikafestivalen där de fick genomlida en del. Det fick även mina fötter, oj vilka vackra blåsor jag fick plåstra om var dag i sjuktältet. Jag planerar en regnig vinter med tjocka strumpor och förebyggade skavsårsplåster för ja, jag ger upp, jag tänker inte hitta några andra höst-/vinterskor. (Okej, så säger jag varje gång, ändå har jag slutat räkna alla mina skor. Det finns alltså en del.) Jag tror på stövlar. Så var det sagt.

Den enkla anledningen till att jag sitter här är att jag stämt träff med Astrid på msn. Känns som ett utomordentligt sätt att dejta! Eller göra samhällsläxan. Men ingen Astrid här inte. Nu har jag väntat under hela min ljuva middag (vaniljyoghurt och kellogs k special). Jag litar på dig Astrid, vi kirrar det imorgon istället.

Nu ska jag GÖRA NÅT ANNAT.
Au revoir!
Sarah


image232
(Min flowergarden på Facebook, innan den blev bombarderad med solrosor av Gustaf)


nöff

Men shit pommes, garn utförsäljningen öppnade för tjugotvå minuter sedan. Skynda på. Tji fick jag eller vad?


flöff

Hahaha, S! Jag gick upp ganska nyss och nu ska jag dricka kaffe på trappan i den fina höstsolen. Här går man inte upp klockan åtta inte!

23 oktober;

MAN MÅSTE GILLA LÄGET
GILLALALALA LÄGET

banan

Som väldigt många andra har jag lite problem med att somna på kvällarna, och försöker då hitta på fiffiga sätt att fördriva tiden. Idag tänkte jag sprida lite glädje genom att skicka bildmeddelanden till slumpvis utvalda personer i min telefonbok. Vi kan snacka slumpvis då jag inte har så stor susning om vilka många är efter vissa händelser. Min tanke var bara att..ja..vara lite trevlig. Alla borde väl uppskatta att få en bild på mig då jag just lärt mig att teckna "LOL" med hjälp av mina händer och en clementin? Tycker man. Men nej, då ska folk börja ta det personligt. Hallå? Det är hur skämtsamt och opersonligt som helst. Jag vet ju inte ens vem jag skickat till. Jag lägger ner hela telefon-grejen. Det funkar bättre att läsa böcker. Och förresten tycker jag om J mer F!!!!!


jag sammanfattar dagen i bilder

image226



image227



image228



image229



image230



image231

update #2

För er som är osäkra på om ni hittar mig, guiden; jag har rött hår, lång tunga och spelar musik ur sätet på min moped.

Nu är den här saken biff va?


rättning

OBS! UPDATE!
NI FÅR INTE SÄGA ATT HON ÄR SÖT!
Hemliga källor uppger att Sarah inte alls uppskattar att bli kallad söt.
Jag uppmanar alla att använda ord som ärtig, snärtig och piffig istället!

See ya

GUIDAD TUR RUNT SARAHS HUS!

Alla vänner!
Kom till Kärra inatt klockan 00.00 för en guidad tur i ligården!
Höjdpunkten är såklart Sarahs hus (jag känner henne), där ni
kommer få se fönstret till rummet hon sover i.

Kameror är inte tillåtna, då ni kan råka väcka Sarah med blixten.
Däremot auktionerar Ernst ut orginalbilder från hennes rum senare
i veckan i sitt nya auktionsprogram i tv4.

De fem första kommer även få Sarahs mail. Hon uppskattar dock inte
förfrågningar om att dricka bärs eller liknande. Men ni får gärna säga
att hon är söt.

Så pallra er ut inatt för en guidad tur i ligården!
Vi ses utanför Kärraskolan fem i tolv. Turen kostar 50 kronor. 

Ni kommer inte ångra er.

MVH, M.H


O=

JAG FRAMSTÅR SOM EN DUM, TÖNTIG, OCH KORKAD FEM ÅRING PÅ DEN HÄR BLOGGEN.

eeeheheh.

Peace världen, frida loves you.

(femårigafrida)


om att försova sig

Halloj! Idag hade jag en riktigt besvärlig morgon, jag gjorde den tråkiga tabben att ställa om väckarklockan i sömnen och vaknade således inte förrän 17 minuter innan bussens avgång. Men snabb och smidig som jag är så hoppade jag direkt in i duschen, hann med att tvätta luggen, klä på mig och cykla iväg till busshållplatsen och hann precis lagom till skolan där första lektionen är en timme i fotostudion. Såklart har jag haft den här sjukt oplanerade morgonen och glömt bort uppgiften att kirra en bild som ska användas till studiobilden. Som tur var hittade jag..bambaraba (trumvirvel) en gammal metro! Med de här fina H&M reklamerna, skådis hunken Mads Mikkelsen, jag fick en otrolig snilleblixt och tänkte ha! Sigrid ser precis ut som Mads!! Snigga_sigrid fick bli min Mads och gjorde sig otroligt bra som dansk heting. Allt gick bra och sen snackade jag med Ankan.

Klart slut varulvstjut
FRÅN FRIDA


inte gråta över spilld mjölk

Nu har jag sett skolkatalogen och jag kan meddela att jag är inte nöjd, jag har nog aldrig sett så fånigt uttryckslös ut på ett klassfoto. Okej, det är inte hela världen. Nu pratar vi aldrig mer om det.
Puss
/Sarah (som faktiskt ställde upp på skolfotograferingen.)

friendshop

Idag tog vi en sväng på stan för att köpa latte på Espresso House (godaste!!), det utvecklades till en liten shoppingtur, suktande efter diverse skor och koftor. Vi drog in på en ganska dålig affär och hittade riktigt najjjs armband! Frida kläckte den fiffiga idén att vi kunde ha dom som kompis armband, vi har ju ändå råkat ut för en del lågstadie händelser det senaste. Nu bevisar vi vår vackra vänskap genom accessoarer. Två var faktiskt. Ett precis likadant och ett i guld för mig, silver för F. As kalas skulle jag vilja säga. Det gör jag ju också.

image225


Jag har också fått veta att jag har 0% frånvaro i psykologi a! Jag har alltså varit i skolan varje måndag och tisdag, hela terminen. Duktig_sarah.
Nu ska jag gå ner och kompis-äta lite med 2/4 av min nuvarande familj.

S.

IN MY MIND AND IN MY CAR, WE CAN'T REWIND WE'VE GONE TOO FAR.

Jenny har skojiga bilder i sin bilddagbok! Den här är från mars eller april, då var vi singstars och hade roligt.

image224

game girl

Hallå, vad är grejen med att bli beroende av sjukt töntiga spel? Det började för min del lite lätt med Pacman, jag kunde liksom hålla mig och så, sen återupptäcktes Snake och då, då!! Nu sitter jag är och spelar Jetman, jag ville egentligen bara få nytt high score idag men jag kan bara inte sluta. Att man får ungefär samma biverkningar av det som av Guitar Hero är ju bara skoj! Blommorna börjar liksom anfalla mig. haha. Nu ska jag flyga vidare.
Trevlig söndag

Sarah

a window

image222


Så här skojigt ser det ut utanför mitt fönster! Där kan man spana på gladingar som spelar basket eller fotboll eller vad dom än gör, ibland har vi även äran att ha Kärra Moppers hängandes där, precis utanför våra fönster.
Man hör ju bara hur häftigt det är liksom.
Idag kommer antagligen Astrid till mig! Jag ska visa alla Kärras godbitar, det lär ju inte ta särskilt lång tid. Det mest spännande Kärra har att erbjuda råkar vara Kärra krogen, och det är ju bara patetiskt. Men allt blir ju vad man gör det till!!

Det hade varit betydligt trevligare om jag haft det här fönstret istället;

image223

smaskens

Förmiddagen bjöd på äventyr tillsammans med farmor. Vi åkte runt på några loppisar och försökte shoppa oss lyckliga. Sedan fikade vi. Då skulle jag äta en kannelbulle, men den vart väldig äcklig. Då tog jag en hallongrotta istället, som även den var äcklig.
Jag blev äcklad och drack upp mitt kaffe.
När jag kom hem var jag hungrig eftersom jag ännu inte fått i mig något, så jag gjorde en vegetarisk hamburgare. Sjukt äcklig, jag gav den till hunden.
Nu sitter jag här och försöker få i mig en cider, för sockrets skull, men det smakar bara äckligt.
Allt är äckligt idag. Det luktar äckligt överallt och jag ser äcklig ut.

Äckelpotta.

Jag ska på middag sen, jag undrar hur det kommer gå.

F

fredag

Tjolahopp!
Frida är hemma hos mig och vi gör fullkornspizza. Det blir jättefestligt, vi har säkert 8 ingridienser.
Idag har vi varit lediga och hängt på stan, skulle lämnat kläder på Ragtime men det blev inte av.
Nu ska jag hjälpa till att diska lite.
Så är läget.

Sarah

ö

Hej jag vill bo i min herrtröja ända tills april.

image221

tiara och stjärnor under ögonen

Gillar förövrigt min topp3 på last.fm förra veckan. Yejey.


dagens som förmodligen ger mig mitt livs andra ig

Jag har egentligen inget mer att säga, rubriken får tala.
Det är höst i Göteborg och min kreativitet lämpar sig därefter. I en vecka har jag kånkat runt på en analog kamera i min tygpåse i hopp om att få någon sorts inspiration. Jag hittar den inte.
Idag händer det ingenting.
Nu ska jag äta en banan för det har jag varit sugen på hela dagen.

Tjipp.
Sarah.

tv and me

Då var den saken biff! Vi klarade tydligen inte att överrösta spårvagnarna. Tur det med tanke på mitt flin och Fridas hårdag. Biff låter förresten riktigt äckligt. Köttigt och så. Blä


5-0

Okej, vem ser på svt2 om en halvtimme? Jag och Frida har blivit filmade av Filmkrönikan, vi kommer vara med säkert 3 sek. då vi svarar på en löjlig fråga. Jag hoppas starkt på att dom klipper bort detta. Det är inte så häftigt.

Imorgon har jag feting prov i naturkunskap A. Årets mest onödiga ämne, när ska jag ha nytta av kunskaper om kärnkraftverk och djurceller? Och varför ska vi ha båda delarna i samma prov? Jag blir galen. Nu ska jag öppna boken. Skoja bara. Det gjorde jag igår.
En rolig grej var att även våran klass nu har fått Student 2008 tröjor! Jag ska använda den varje dag och lägga upp en bild här snaart.


Back to boken.
Pusss
Sarah

your magic is working

Det här gjorde vi igår.

image218


awawaw

Hallå. Jag kan inte gå in i badrummet, det sitter en bautastor spindel på väggen.
Den är bauta, jag skojar inte.
Säkert fem centimeter i diameter, hårig och köttig. Äcklig som fan.
Jag stängde och låste dörren så att den inte rymmer, för jag pallar inte att inte veta var den är.
Det finns ingen som kan ta bort den heller. Var är folk när jag behöver er?

Allt mitt skrot är där inne. Ansiktstjosan, tandbortste, you name it.

Jag får göra en kärra; dygna.

För att gå in dit och hämta grejer.. Det gör jag inte.

/F

give it to me baby

JAG SLOG REKORD PÅ ETTAN! GÖÖTT.
Fast bara med nio.

Snart kommer Eric. Då ska vi åka med våra mammor för att titta på lampor i Alingsås. Det kan ju inte bli annat än spännande. En guidad tur i en timme och fyrtio minuter, låter det inte alldeles fantastiskt?

Frida

everyday is like sunday

Mitt huvud är tomt på det mesta, jag råkar ha jävligt för mycket skolarbete att göra men motivationen räcker inte. Jag sitter mest och stirrar på den här dumma skärmen, låter itunes blanda soundtracket till min eftermiddag och försöker knåpa ihop något om Freuds drömteorier.



(HADE INTE BANGAT LITE SOMMAR, SOL OCH KORT TAJT KJOL)

     



Sarah

kommentar

Postat av: F

Förresten verkar vara väldigt lite kommentarer. Lite skumt i och med att bloggen är jävligt nice.

2007-okt-14 @ 02:27


Ja, jag kan ju inte annat än hålla med. Och jag har ingen aning, men såklart att jag har mina små misstankar. (he he).
Vi tycker ju också att det är skoj med kommentarer, faktiskt.


Sarah

you can stand under my umbrella

"Fan vad kass med en häst på en blogg." - haha.

Jesus sitter och spelar lite snake och jag, gud, tänker på snake. För jag har inte slått rekord på flera veckor nu.
Det är inte coolt. Ettan går bättre än tvåan men det är inte lika coolt med en 3210 som med en 3310.

På måndag sker det som antagligen kommer leda till bloggens undergång. Vi ska vara med på tv. Det irreterar oss fortfarande, ni kommer att skratta så sjukt mycket åt oss. Det är vi väl visserligen vana vid, men ändå.

Nu klämmer jag till med ett käckt avslut.

Kösshaj, F

cred.

Frida har gjort en asball tröja till mig! Det är den häftigaste jag fått sen min Spice Girls tröja i 2an.

image215

under my umbrella

Läsare! Ett dilemma har uppstått. Vi råkar ha två helt olika uppfattningar/tolkningar av uttrycket "Vilken röta!"
En del anser att det betyder typ tur, lycka. En annan otur, alltså ruttet.

Så, vad är era opinions av uttrycket?


orrrrrmmmm.

Men hej. Jag fick precis utbrott på en jävla Nokia 3330. Vad gör man när man kommit bara 200 poäng ifrån rekordet och knapparna SLUTAR ATT FUNKA!?!!? Jag kastade den jäveln i golvet, la mig på sängen och skrek i täcket. Så jävla dramatiskt. Och när jag ställer mig upp för att titta på den lilla nallen igen, vad ser jag? Den har inte ens lagt av, inte ens gått isär, batteriet sitter fortfarane i!! Vad är det för jävla fejk-nokia??


sätter höstsolen i eld

Peppen ligger i december. Andra veckan, 5 dagar, om det går som vi planerar. Jag och Frida köpte precis varsin flygbiljett till London. Helt fantastiskt billigt. Hoppas på att det håller sig. Våra planer. Jag vet inte hur mycket jag kan säga, men det känns bra. Hösten blir inte riktigt lika mörk & lång när man har något i sikte.

/S.

paris

Största samtalsämnet från min sida har idag varit Paris. Jag ska åka till Paris i vår.
Nu sitter jag här och surfar lite och så ser jag den här bilden hos den här tjejen.

En rosglass, i Paris.

image214
Bild: thecobrasnake.com

Frida

the cold swedish winter

Jag vill ha en jacka. Jag måste ha en jacka!
Kan ni tala om för mig var jag kan köpa en fin jacka?

Idag glömde jag jacka. Och idag har det varit väldigt kallt. Så det var fruktansvärt.

Iallafall, jag vill ha en varm jacka. Den ska vara svart och snygg. Inte söt. Eller okej kanske, det beror på. Men helst snygg. Kanske lång också, men inte längre än över rumpan.

Ingen töntig krage heller.

GE MIG EN JACKA!

Puss, Fredag.

drifter


        




Idag var jag ledig så jag åkte med min syrra till hennes lilla pålle. Det var kallt som sjutton.
Något har hänt med mitt minneskort så jag får inte in alla bilder i datorn, jag ska klura lite på problemet. Och sen äta. "Åh taaaco, guuu va gött!" Tacos med quornfärs. Quorn är svamp. Det tycker jag låter äckligt. Men det är det inte.


Sarah

allsidig

btw! Idag på jobbet fick jag en ny benämning, Glassmannen. Sånt är ju verkligen skojigt. Innan har det varit typ popcorntjejen eller chokladkvinnan. Men glassmannen, det var nytt.

Man vill ju inte vara ensidig.

Sarah

torsdag

Jag kom precis in från en nattlig fotosession med Frida i känslornas tecken. Vi befann oss i Södra parken och för att komma hem därifrån gick jag över en stor parkering. Just som jag var bäst inne i min drömvärld och fantiserade om hur jag, utifall att någon skulle hoppa på mig, försvarade mig själv med väl inövade karate kicks och genom att slunga mitt stativ i huvudet på denne anfallare i en äkta Charlies Änglar scen, med mig då som enda ängel. Vilka möter jag på, om inte coolheten i Kärra personifieradx2, Kärra moppers på cykel, jag nämner inga namn för sånt sysslar vi inte med på den här bloggen, men de börjar på A och H och hälsade med ett glatt "Hallå Sarah!" Vi utbytte några trevliga kommentarer i farten och fick konstaterat att det blåste mycket. Sant. Det gjorde det.
Vad är oddsen, man är ute och går i lilla Kärra 23.30 en torsdag, varför möter man folk? Som man känner? ha ha. Det här har typ aldrig hänt förut.


Sarah

sweet nectar

Alo, kom precis hem från tandläkaren. Trots att jag inte har varit där på två år var det ett himla ovärt besök. Allt var fint, jag hade fina tänder, inga hål, bla bla.
Fast jag själv tycker att jag har gula tänder, så hon uppmanade mig att äta frukost varje dag och dricka mindre kaffe.

Det drog ut på tiden också. Tjugo minuter försent fick jag komma in och då var det kö på röntgen.
Så nu missar jag skolan. (Åh vad ledsen jag blir.)

Nu ska jag dricka kaffe, lyssna på Jens och Patrick och sy lite till Jesus.


image208


Puss, Frida.

alla är glada

Nu har min grupparbeteskompis kommit, woho. Nu kan även den har dagen bli en lyckad dag. Alla är glada. Jag får vara kvar i skolan. Woho. Värt.

oktober

Idag var jag så sjukt snabb och gjorde iordning mig samt åt frukost på en halvtimme. Jag hann med bussen jag inte tänkte ta och kom således i tid. Två grader ute och skitkallt. Verkligen. Och vad händer sen, väl framme i skolan, på design lektionen. Vi håller på med grupparbeten, två i varje grupp.
Såklart är inte min grupparbeteskamrat här!! Som jag plågat mig upp ur sängvärmen och ut i kylan, för hennes skull. Så är hon inte här. Och hon har allt arbete. Vad gör man liksom. Nästa lektion börjar 11.40. Kanske värt att åka hem igen.

Btw hade jag sjukt svårt att somna igår, tankarna var någon helt annanstans och när jag äntligen lyckats sluta tänka och komma in i någon halvsömn, vad surrar då i mitt högra höra? Jo, en mygga. En mygga!! I oktober?! Hallå, det är inte myggsäsong nu. Jag drog täcket över huvudet och sov någorlunda lugnt i fyra timmar.

Ikväll är det hockey och jag vill ha en till kopp kaffe. Det var gott på Svingeln idag.

Sarah.

alla ropar ja

Är det någon som skulle vilja bli vår vän?

(Vi måste bli lite häftigare, det här håller inte.)

fyndigt

Veckans Top Model fest har gått över till efterfest vid varsin dator i Fridas nyrenoverade källare, jag spelar godbitar från You Tube (jag säger inte vad för det kan ju vara lite pinsamt, men jag kan säga som så att mitt crew i klassen kan ha någon susning om vad det handlar om) vi har det trevligt i vilket fall.

Snart är det dags för hemfärd för min del. Skola imorgon, design 8.10 med fånigaste läraren. Yes!! Man får inte skriva namn här för Fridas pappa. Eller, ah. Anyhow.

direkt från soffan

Det finns ju inte ord för hur töntigt Top Model STHLM är. Och ändå känner man någon dragning till att se på det. Vem bryr sig om att se hur dom tränar, liksom? Är inte grejen att de ska bli bra på bild? Träning kan man väl sköta på egen hand, hallå. Men ok, kul för dom att bli lite "fit".

ful

Haha! Bilden på maten ser helfattig ut. "Hej, vi bantar."

Nej men ärligt, vi kunde ju iallafall skurit upp frukten. HAHA!

Fattigt, uffigt och luffigt.

var är den där regnbågen?

Min lillasyster har fått nya skor! Eftersom vi är systrar är det ju inte mer än rätt att jag får testa skorna. Idag var jag iofs snäll och matade hennes hamstrar. Jag gillar systrar, tjänster och gentjänster.
Lägg märke till mina trendiga skinnvantar! Jag är så trendig att jag har både skinnjacka och skinnvantar.

"Men Sarah..det ska vara handskar. Skinnhandskar. Det är fel! Fel!!" - Fridas första kommentar.

Jag som var så nöjd över att ha hittat ett par svarta vantar, säkert mammas, hemma i en låda. Jag har ju tappat bort mina. Men det duger med skinn i höstmörkret.

  


/Sarah

alla älskar mat

Äta, äta, äta! Äta. För stunden så äter vi åtminstone nyttigt. Te och frukt.

image205

live

Nu ska vi blogga direkt ifrån soffan! VILKEN SENSATION. (Allt för er.)

hej det är lisa

Synd, förövrigt. Synd att det knappt syns vad som står på listan. Jag vill ju att alla ska få se. HÄR hittar ni mig! :))

min stil är clean jag gillar svindyrt vin

(JAG JOINAR FLASHA-LISTAN-KLUBBEN. BALLT.) 


Hade förövrigt inte bangat en resa någonstans nu, kan tänka mig nästan vad som helst. Typ Öreskoga, Flen eller New York. Helst London eller Berlin. Det är något visst med Europa va.
Men icke, jag har som vanligt tusen saker att stå i och tar mig inte för ett dugg, i princip. Jo, jag försöker. Försöka duger? eh. Kan bara inte komma på hur jag i texten om biobränslen ska referera till Internetsidan jag tagit informationen ifrån. Jag är för korkad just nu. Jag vill bara göra en sak..hm..mjaa..ni vet..snake, såklart, SNAKE!!

Nej, man kanske skulle läsa Modette som landade i brevlådan idag istället. Tillsammans med månadens första lönespec. Så det kan ju bli en resa någonstans inom någon snar framtid. Man kan ju komma en bit på fritidskortet också (ha ha). Nej nu ska jag sluta ha så roligt åt mig själv.

Pussssss. Sarah


skitpissrump

Det går inte! Nej, jag kan inte sluta tänka på det. Det är precis som om någon sitter och petar på mig från alla håll för att påminna mig och bara irretera mig och LJASHGAKSJGFJKA.

Vi blev intervjuade av svt igår. För en stor grej liksom. Och vi skämmer såklart bara ut oss.
Okej, vi insåg för längesedan att vi inte är så häftiga, utan bara skit töntiga, men varför måste svt bevisa det för hela världen på måndag?!?

Vi sitter på en bänk på avenyn och äter mat (såklart) när två killar med en stor filmkamera och mikrofon kommer fram till oss och vill ställa en fråga. Okej, säger vi och tror att det bara är en grej till skolan liksom.
De ställer en töntig fråga och vi svarar med töntiga svar. Då säger de att de måste ta om, bara för att mikrofonen var för långt bort. DÅ BLEV DET JU SÅ JÄVLA KRYSTAT. Så jag börjar stamma, jag kisar mot kameran och vi flinar töntigt. Vi bara utstrålar töntighet när vi sitter där och äten barn youghurt, bröd och potatissallad.

PALLAR INTE.

Och så tänker jag på snake.

Frida

a dreaded sunny day

TJA. Idag var inte min bästa dag. Jag lämnade skolan tidigt, åkte till Frida och drack kaffe med skummad mjölk. Och såhär ser jag ut! Otroligt spännande. Jag har sett ungefär likadan ut de senaste 3 veckorna. På torsdag ska det snöa enligt tv4. Om detta infaller känner jag mest för att gå i idé fram till april. Pallar inte vinter nu. Jag har ju tappat bort mina två par favoritvantar.
Well. Nu ska jag fortsätta min analys av Mads Mikkelsen. Inte riktigt men anyhow. Trevlig kväll.

image203

söndag


image202
Lisa & Debbie förra året


Dagens aktiviteter:
ridtur med lillasyster
läsa Gossip Girl - för det är jag värd

Soft dag.
Och så dagens fråga:
har någon läst hela Gossip Girl serien?
Den är ju helt amazing hittills!! Imorgon ska jag gå till biblioteket och låna 5an.


Sarah

telefonterror

Det har skett ett litet misstag. Jag lånade ut min telefon till Frida, gav henne förvarningen "ändra nu ingenting Frida" "neej då".. Några minuter senare "Vad gör du Frida?" "Nej, jag ändrar ingenting!"
Ytterligare minuter senare har jag en telefonlista inkluderat b.l.a Snoriga Sally, Galna Gunnar och RACKARNS RALF. Jag har ingen aning om vem som är vem, och alla, verkligen alla är ändrade. Yesss.

MOG11111 FRIDA MOG1111!!!!

efterlyst

Jag letar efter Emils nummer. Sarah råkade radera hans nummer och det skulle vara skoj att ha. Så jag efterlyser Emil. Du bor mittemot en pizzeria i trollhättan, är 22 år och kock.

Jag vill ha ditt nummer igen, så om någon vet eller om du läser så give it to me.

Pöss, Frida


(OBS! HEMLIGT!)

Förövrigt, Frida; kan inte du byta bakgrundsfärg? Den är så ful och jag vet inte hur man gör. Mår liksom dåligt av att se. Pussss

veckans lista

Topp 5, roligaste skolarbeten:

Naturkunskap - arbete om biobränslen
Mediekommunikation - reklambilds analys
Svenska C - projekt rapport
Psykologi - frågor om känslor
Fotografarbete - Sally Mann




Skoja. Det är bara det jag har att göra till nästa vecka. Listans 3 första punkter är dessutom planerade att lämnas in på måndag. Jag kommer att ha en trevlig helg. Lugn och skön med hockey, bio, ridning och...läxor!!
Ja, men då är det väl bara att sätta igång då. Biobränslen..woh.


Sarah


blajj

Jag blir galen, jag slutar inte skolan förrän 15.50 och mitt mobilbatteri är slut. Dött. Jag håller på att bli galen i fingrarna. Inget batteri = inget snake. Vart tar man vägen liksom.  Förbaskat att det ska vara så dåligt batteri på de där gamla Nokia telefonerna. Även fast det laddat hela natten. Och sämre blir det, för varje dag.
Well. Jag får koncentrera mig på skolarbete istället! Det är iofs rätt chill, bara foto kvar nu.

Hajdo. Sarah

snake i mitt hjärta

Jag ber om ursäkt för dåligt bloggande den senaste veckan. Har ingen ursäkt till vad det beror på utan jag har helt enkelt inte haft någonting att skriva om.

Kankse beror det på snake. Jag spelar snake så ofta jag kan och mer därtill. Det har utvecklat ett beroende. Det sista jag gör innan jag somnar är att spela snake och det första jag gör när jag vaknar är at spela snake.
Snake är min värld. Jag drömmer om ormen. Drömmer att vart jag än åker så finns det pluppar och djur framför mig som ger mig massor av poäng och gör ormen så lång att det inte finns någon mer stans att åka. Fantastiskt. 
Jag antar att det är som rökning, det liksom kliar i fingrarna om jag inte har spelat på en kvart och jag tänker på det hela tiden. När jag blundar så åker ormen där fram och tillbaka.

Igår slog Sarah mitt rekord med åtta. Det har inte gjort saken bättre. 


Kjam, Frida

RSS 2.0