lördag

image17
(SKOR, KAN JAG INTE HA NU.)

Hela dagen har spenderats på Axess akuten. 3 timmars väntan för ett 2 minuters möte med doktorn som skrev ut antibiotika. Nu ska jag hålla mig hemma resten av helgen för att läkas.
Det enda roliga var att Sandra var med. Jag har saknat Sandra.

Kräm
Sarah

ledigheter och festligheter

Nu sitter jag hos Frida och väntar. Väntar och väntar. Hon äter, borstar tänderna, jagar hunden som rymt, byter kläder..osv osv. Kvinnor kan allt göra flera saker samtidigt!
Själv kollar jag mejlen. hm.
Ikväll händer det grejer, kanske kommer vi med outfit bilder också. Om det hinns med.
Nu ska vi dra oss.

Sarah

berlin

Woho, jag har multimedia med Stefan igen! Jag känner på mig att det kommer gå jättebra. verkligen.
Jag har berlin feeling gånger tusen. Jag vill åka nu nu nu. Det kommer bli frem bra dagar. Jag och Sarah i berlin. I juni. Sommarlov. Shopping. Semester. Festligt om något.


image16
/Frida


hola

Det finns få saker som är dåliga med våren, och en av de är något jag råkar ut för varje år. Eftersom jag blir ganska lycklig av att köpa skor så händer det rätt ofta, och eftersom jag då också vill använda alla skor så byter jag nästan varje dag. Detta är något min högra lilltå inte tycker är lika roligt, då den blir inflammerad av skoskav och att inte hinna vänja sig vid några skor. Att jag inte får ta några antiinflammatoriska tabletter utan bara mespanodil som knappt hjälper ledde till att jag i natt sovit väldigt lite.
Annars är jag rätt nöjd; idag har jag sökt två jobb, haft lite kvalitetstid med Frida och nu står det träning på schemat igen!
Au revoir
Sarah

dagens kläder

      

Sarah har på sig:
Klänning och kofta - H&M
Sjal - Indiska
Väska - Second hand
Skor - Indigo

Frida har på sig:
Klänning - Sytt själv
Kofta - Gina tricot
Väskor - Second hand
Sjal - Lånad av Jenny
Skor - Skopunkten


ssshhha

image8image9

Oboy vilket vackert väder!! Idag har det hänt lite olika grejer, Sarah var i skolan, åt glass med Astrid och drack kaffe hos Frida. Frida var sjuk, tvättade, sydde en klänning, städade och bjöd på kaffe. Och matade hundar med kex från munnen. Ojoj.
Nu är det nu, Frida ska äta några tabletter och Sarah ska gå hem och brodera.
Trevlig kväll!


yatzy!

Yes. Min kamera är tillbaka. Det känns bra. Lite olustigt att låna ut den faktiskt. Man vet ju inte om det kommer att gå helt hundra liksom. Men nu är den tillbaka och jag har 900 bilder att föra över till datorn. Vilket inte verkar fungera förresten. Jag hade ju tänkt att lägga upp någon bild från idag. Både jag och Sarah slutade tidigt idag så det blev en hel del kvalitetstid! Glass, kaffe, smoothie, Joakim, Love och second hand. är det okej att säga weey? äsh, jag gör det. weey.

nej, nu måste jag skynda mig. jag ska på yoga-pilates-thai-chi tjosan. Jag återkommer.

Frida

sun is in the sky

Man hinner inte riktigt med allt man borde när det är så fint väder ute. Idag gjorde jag ändå en del bra inköp samt fick tillbaka min ipod som vart rätt död ett tag. Förhoppningsvis funkar den som den ska nu.
Min syster klarade sitt körkort idag och jag & Frida firade med Condeco smoothie och kaffe. Det är bra..för mig.
Nu ska jag springa ut till pappa i bilen och iväg och body pumpa!


joakim   SOL!!   Foto: Frida


Ciao! Sarah


tänka på refrängen

Jag bokade precis träningstid och insåg att jag är bara har en lektion imorgon, nästintill ledig alltså! woho. Bara denna veckan kvar och sen påsklov känns rätt gött faktiskt..inte långt kvar till sommarlovet heller. Jag och Frida går och hoppas/väntar på att Salem al Fakir släpps till Arvika. Då blir vi glada och åker inte på Siesta.
Nu är det läggdags
Sarah


himmel blå himmel blå

Typiskt att när man äntligen tar sig tid att blogga så ska hela alltet sega totalt. Den här helgen har jag varit fullt sysselsatt med jobb, magkatarr och skolarbete. Ni fattar att man har mycket att stå i eller.
Idag tog vi iallafall tag i det här med vår utstyrsel. Jag bifogar bloggens första outfit bilder!
Igår blev jag färdig med mitt miljöprojekt arbete och det kan nog varit det sämsta arbete jag någonsin gjort under min skolgång. Tyvärr. Inget att deppa över eftersom jag redan har ett nytt skolarbete; modet under 1800-1900 talen. Det kan ju blir ganska roligt.



         

Sarah har på sig:
Klänning, väskor och sjal - Second hand
Jacka, solglasögon och skor - H&M

Frida har på sig:
Jacka och väskor - Second hand
Skor - Yoko Yap
Solglasögon - H&M
Sjal - Lånad av Jenny


/Sarah

man får inte se för hög ut

Det gick dåligt med bloggandet i fredags. Och lördags. Och ja, igår med. Dålig start helt enkelt.

 

Helgen har känts väldigt händelselös i jämförelse med förra, då man bara var hemma för att sova lite. I lördags blev det lunch med Sarah på lejontrappan, sedan jobb. Chilenare alltså. Vad ser dem i en tjej med röd triumf glass tröja och en popcornlåda på magen? Jag undrar faktiskt. Inte så festligt.

 

Multimedia. Och projekt om skolans inriktningar. Jag tappar fantasin och lusten totalt. Noll grafiskt tänkande. Det är ju inte ens intressant. Vad som är intressant däremot är Stefan. Min lärare. Han ser ut som en bög i 40 årskris. För att vara mild. Sport t-shirt och tre storlekar förstor pullover. Han är en av de käckaste människorna jag har träffat. "Nämen! Haha, var du lite lite sen nu Frida? Men det gör ju ingenting. Solen lyser idag igen!" Mac är ju världens påhitt också. Det finns väl ingenting mer genialt? Haha.

 

Tillbaks till arbetet.

Frida


pablo

Tjaaaaaa. Nu har två nya stjärnor infunnit sig på blogghimlen. Vi ska förgylla er tillvaro med våra dagar och vi hoppas att det går bra. Idag har vi fixat vår layout och det är enough, det är ju trots allt det mest avancerade vi gjort inom koder sedan lunarstorm.
Imorgon är det fredag och ni får se mer av oss! Party. Nu ska vi iväg och grilla. Godkväll


RSS 2.0