roliga timmen

Träna! Den grundläggande biten för gott immunförsvar. Träning, såklart. Vad dum jag är va. Under hela min grundskoletid var jag sjuk kanske 4 gånger. På 9 år alltså. Sen jag började gymnasiet, och slutade träna, för 2 år sedan, har jag varit sjuk mer än dubbelt så mycket. Så kommer min mamma med årets tröst: det är för att du inte tränar längre. Precis vad man vill höra när man ligger inne med världens förkylning och knappt någon röst kvar. Jag måste börja träna. Det räcker inte med de miljontals trappsteg och alla stolar jag skuttar runt på på Ullevi. Riktigt skare va. Tur att vi packar löparskorna med oss när vi sticker till G-holmen imorgon, jag och mor ska springa som få runt den där ön. Om jag bara kunde bli frisk någon gång.

Var det förresten någon som visste att i vissa länder, typ England, sockrar dom sina popcorn istället för att salta? Vilken..omväxling. Jag tror de gör så i Norge också. Det var många norrmän som frågade mig idag ifall jag sålde söta eller salta popcorn. Välkommen till Sverige.

Nu ska jag packa. Jag packar för soligt väder, och träning.

pusspusspussx
Sarah

we gotta find something that moves us tonight

Dagens främsta tanke:
Jag börjar 3an om ungefär en månad. Då gör man projektarbete. Vad fan ska jag göra? Skoj att skolåret inte ens börjat än men jag redan får ont i magen av att tänka på allt som ska hinnas med osv. he he he.


Jag tror att jag har öroninflammation. Jag får det ibland.

önskelista

Dagens otroligt roliga önskelista:
- halstabletter
- värmemassagekudde, läste om en i någon tidning, den är varm och sådär
- massa choklad och feta modetidningar
- ett badkar

Ja, jag har gått och blivit sjuk igen och det här är tredje sjukdomsdagen. Feber, förkylning, halsen, öronen osv..det där vanliga. Bara sjuk helt enkelt. Det är ju tur att jag timar in det då jag är ledig och vädret inte är på sitt bästa humör.
Hoppas det blir soligt nästa vecka, då åker jag med en del av familjen till Gullholmen.
Nu har solen kommit upp lite så jag kanske ska ta en liten promenad. Jag har inte varit ute sen tisdags.

Tjipp. Sarah


festival

Imorgon åker vi till Arvika. Jag har jobbat och packat hela dagen. Nu kan jag inte sova.
Trevlig helg.
/Sarah

koman

Halloj, vi lever. Vi gör faktiskt det! Just nu sitter Sarah och syr en regnjacka såhär inför arvika och äter bröd. Jag tänkte lägga upp lite bilder för att visa vad i har haft för ass den senaste tiden.

först och främst måste jag säga att vi har gått och blivit väldigt töntiga. seriöst töntiga. vi har töntiga kläder och beter oss oerhört töntigt många gånger. fast det är skoj, oftast. dessa bilder är ifrån berlin. det var grymt.
image136   image137

Och nu skulle jag fortsätta att visa bilder från oss om man säger så. Men då visar det sig att vi inte har gjort någonting. Jag har jobbat och sarah har varit sjuk. Vi har varit i köpenhamn igen också. Så puss på er alla stuvade svampar, vi har skoj ändå!

Frida

You are Supergirl


Supergirl
65%
Hulk
55%
Green Lantern
55%
Catwoman
55%
Superman
50%
Spider-Man
50%
Robin
50%
Iron Man
50%
Wonder Woman
40%
The Flash
40%
Batman
35%
Lean, muscular and feminine.
Honest and a defender of the innocent.
Click here to take the "Which Superhero are you?" quiz...


Kul att jag nästan blev hulken! Yes. Som vanligt på sommarlovet har jag blivit sjuk, idag hade jag en liten premiär promenad för första gången den här veckan. Jag gick till affären och köpte Veckorevyn. Sen vart jag snurrig.
Igår var Frida här med choklad och godis, eftersom det är viktigt att hålla sig kry och man håller sig friskare om man äter en chokladbit med minst 80% kakao om dagen!

/Super-Sarah

RSS 2.0