-

image135


Bloggen befinner sig just nu, som kanske märks, någonstans längst ner bland våra prioriteringar. Det är sommar och vi lever därefter. Vilket inte syns direkt på bilden men anyhow. När tiden är rätt kommer vi tillbaka till internets värld, kanske gör vi några små instick ibland.
Men tills dess; ha en trevlig sommar.

onsdag och sommarlov

Nu har vi officiellt sommarlov! Även om jag tjuvstartade lite i fredags. För övrigt mitt livs sista sommarlov, det borde man ju göra något bra utav. Och jag börjar med Berlin imorgon. Sen får det rulla på. Läste btw att TTA kommer till Arvika! Det var nästan dagens.
Min skolavslutnings-outft är väldigt skolavslutning. Vit klänning med blombrodyrmönster från kära H&M. Ibland, ytterst sällan nuförtiden, hittar man små godbitar där. Den ska även med till Berlin så det lär ju komma någon form av outfitbild där den syns också.
Det är ca 27 grader i Berlin imorgon, och regn här i Sverige.
Nu ska jag packa!
Trevlig sommar, Sarah.

bonjour

You Belong in Paris
Stylish and expressive, you were meant for Paris. The art, the fashion, the wine! Whether you're enjoying the cafe life or a beautiful park... You'll love living in the most chic place on earth.
What City Do You Belong In?


Jag visste väl att jag hör hemma någon annanstans! Göteborg är inte tillräckligt. Synd bara att jag aldrig varit i Paris, så jag vet ju inte om detta stämmer..hm.
Well, idag ska jag smygstarta på sommarlovet. Jag är ju ändå ledig till avslutningen på onsdag. Så idag blir det stranden med Sandra. Bara hon vaknar snart.
puss puss puss
Sarah

dagen

Tjaaa. Idag hade jag min sista spanska lektion ever. Ska bara ha ett betygssamtal och sen är det helt done! Gött ere. Såå idag var inte så värd skoldag, jag kom klockan 8.10, hade muntligt prov och slutade. Jag orkade dock inte åka hem så jag hängde i skolan faktiskt. haha. Och framkallade bilder med Frida. Skoj. Lite mindre skoj är alla skolgrejer jag har kvar att göra, men inte orkar eftersom min hjärna redan gått på lov.

Idag är jag jättetrött och orkade inte tänka när jag klädde på mig imorse, så det blir ingen bild på det för det är inte så spännande. Men jag har hört rykten om att Frida kommer visa en spännande grej här på bloggen snart! Och så ska vi byta bild. Det händer grejer alltså. Frågan är om det kommer före eller efter Berlin. Vi åker ju nästa vecka.
Nu ska jag äta mat innan jag åker och jobbar.
Pussssss /Sarah

summertime

 

Okej, efter ett långt uppehåll och väldigt segt med bloggande så..
Idag var det första barbent-dagen för mig. Till det en blå klänning, omsydd, och en blommig sjal, båda second hand, samt ganska utslitna skor, de är ju trots allt två år gamla, från Indiska.
Nu är det sommar på riktigt, 3 skoldagar kvar, avslutning nästa onsdag och Berlin på torsdagen! Woho.

2138

London är helt sönderfotat. Vad har ni inte sett på bild från London? Jag har kollat igenom alla bilderna nu, och usch vad tråkigt. Jag har sett allting 78 gånger tidigare. Se bara här

image132   image133

jeflar

uggs

Jag letar, eller vi letar efter uggs. Nu såhär på sommaren. Det kanske låter fult, dumt, varmt osv. men det skiter vi i. För vi har en plan. En fin klänning, bara ben och uggs. Är det kallt sätter man bara på sig en tröja över. En oversizad sådan. Så till saken, är det någon som vet var man kan få tag på något tajtare och mörka sådana? Kanske i brungrå.. Och gärna billiga eftersom våran berlinresa närmar sig! elva dagar kvar bara. yes!

image130


Frida

RSS 2.0