punk

Det är helg och jag säger som Astrid; jobbigt att det är helg när man är tröttare än Harald.
Harald måste ju isåfall vara på riktigt helt otroligt trött. Jag är så trött att jag tvekar till ifall jag ens orkar hålla mig vaken längre. MEN jag ska se Smala Sussie på tv ikväll, det händer ju faktiskt inte ofta att den kommer på tv.

Glad advent.

punk

Dagens utelista
- Papperstuggarmaskiner
- Min mamma på jobbet
- Folk som inte förstår en-kö-till-två-kassor-systemet

Dagens innelista
- Ramlösa blåbär
- Mjuk pepparkaka
- Storlek 42 linne som klänning
- Converse



Sarah

punk

image276

Kära läsare! Det har blivit dags! Från och med nu drar vi igån en ny serie här på bloggen, vi kallar den Veckans Dunderhonung! Det är oss en ära att få presentera historiens första jagbetmigitungan Dunderhonungs vinnare. Vi kan redan nu säga att konkurrensen är stenhård, så det gäller att trycka på dom rätta knapparna om ni vill kamma hem vinsten.





Det är med stolthet vi berättar för er..bambam..*trumvirvel såklart*








VECKANS DUNDERHONUNG!!
ALEXANDER WESTERLUND

image277






Alex är en stolt Kärra-bo i sina bästa år, han skulle antagligen bott kvar i Kärra resten av sitt liv, fått jobb på Volvo och gift sig med någon moppetjej, om det inte varit för det att Sarah tagit sig på att rädda honom, alltså vad vi kallar "Flykten till värmen". Det är lite hemligt än så länge. Alex, må du leva ett långt och lyckligt liv. Men det är inget måste. Peace!


punk

Haha, nu är den borta! Jag var med i sex timmar iallafall. Woho.

hjälp mig

Jag vill inte vara med längre. Hur tar jag bort min facebook?

punk

facebook är inte min kompis. inte min kopp te.

punk

jag hatar redan facebook.

facebook

Hallå, jag ska gå med i facebook nu. Såhär tio år senare. Anledningen är bara den att jag måste gå med i Sarahs fanclub(!). Facebook verkar hur tråkigt som helst, men vem är jag om jag inte går med i fancluben? Hahah!

Först hade jag tänkt vara hemlig, men det sket sig eftersom jag måste skriva in mailadress. 

Snart har jag både bilddagbok och facebook. Gud i london vad inne jag är.

Inte så punk, F.

dreams of flying

image274
Jan Von Holleben

chat

gonaaatt

chat

gonatt

chat

går och lägger mig istället.

chat

nej, vad dålig du är på att chatta. går in på funplanet istället.

chat

du är skojig du

chat

javisst ja :)

chat

haha. jaha. jaa


chat

haha. då kommer jag inte ihåg vad jag sa om den. fast jag menade ju den andra..SPLASH!!

chat

det var den här jag menade, men det är strunt samma! party!

chat

hallå hallå. jag svarade ju faktiskt till dig på bilddagboken! attans att det ska krångla så. vilken bild var det du menade i telefonen förut? jag trodde det var den på bilddagboken. var det den här??

chat

hallå, sarah! telefonen bråkar. vi får chatta här istället


punk

Jag blir så full i skratt varje gång jag ser den här bilden.


image272

punk

image271
image270

punk

Saker som gör en lite ledsen och upprörd, topp 2;
1. När man biter i en vindruva/clementinklyfta och biter rakt i en oväntad kärna.
2. När man rostar bröd och telefonen ringer, någon pratar länge och brödrosten bara rostar så att mackan bränns.


Idag ska jag på möte. Tiden går fort när man har roligt och tråkigt. Hejdå.
/Isabella Löwengrip

punk

Det är käckt att släppa in sin far på rummet ibland. Han hittar en massa försvunna saker som jag aldrig skulle hittat på egen hand. Idag hittade han;
- mitt favotithalsband
- en ring
- två läppbalsam
- mitt pass
- en raggsocka
- en fiffig sak till ipoden
- en tia-lott med tio kronor i vinst

Alltiihop är saker jag inte för mitt liv har förstått var de har tagit vägen. Han är bra den där björnen. Puss på dig.
F

punk

Titta, vi är så punk att vi tillochmed får punk reklam på bloggen. Hur hårt är inte det?

image269

punk

Jag slängde precis en blick åt min mobil, för att se om någon ville ha mig idag. (Gillar det uttrycket. woho) Det var det, hade fått hela två sms om samma sak;
"Första oc avsnittet går på femman nu vilken tönt seth är !"
och
"Dom visar första avsnittet av OC. Ryan röker och marissa är ung."

Ja, woho. Såg det en timme senare. Men jag såg faktiskt de två första avsnitten förra veckan. Så det gör ingenting. Ni behöver inte vänta er något svar heller, jag bestämde imorse att lägga ner. Gå med i min klubb istället. Nu ska jag gå vidare med ekologiska fotavtryck. Hej hopp.

S.

punk

Igår var jag vaken väldigt länge. Jag gjorde ingenting vettigt, om det inte räknas med att skicka blommor till typ Gustafs facebook trädgård. Det var inte såna vettigheter jag behövde få gjort. Alltså ställde jag klockan extra tidigt, så jag skulle hinna med att göra något den här morgonen. Typ laga mina strumpbyxor som har ett hål som faktiskt är mer punk än vad jag kan stå ut med. Det finns sånt också.
Men ni förstår vart jag är på väg va? Ja. Såklart. Jag försov mig. Jag vaknade exakt 1 timme och 8 min efter att jag skulle. Tack Stellan för sms:et. Det här är sånt som inte händer. JAG försover mig inte. Visst att man gör någon liten tabbe ibland som att vakna förvirrad mitt i natten och gå upp och duscha i tron att man har försovit sig. Men inte såhär, missa lektioner som inte var meningen att missa. Då är man ju bara värdelös.
Nu är jag sjukt stressad men vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Till skolan kanske. Ja. Så får det bli. Ska bara föna håret. Hejs.
Sarah

punk

Jag känner mig skitcool i trasiga strumpbyxor. Ni skulle se mig. punk-frida och punk-sarah. Det är vi det.

punk

(Här kommer ett hemligt litet meddelande) (Vi har bestämt oss för att ändra riktning, byta bana, gå över till den andra sidan.) (Ingenting kommer att förändras, vi kommer att vara helt annorlunda men allt kommer fortsätta att vara precis som vanligt.) (Vi har alltså blivit punk. Och det känns bra.) (Man är ganska hård när man är punk. Vi tycker att det passar oss.) (Kan ju säga som så att ett bevis på vår nya punkighet är att Kent var alldeles för dåliga för oss ikväll.) (Det är inte mer med det.)

(Hejdå)

punk

Det är söndag och om några minuter bär det iväg till lisebergshallen. Jag har gjort sönder mina strumpbyxor med mening, bara för att det ska hända något. Jag har haft på mig samma klänning i en månad nu och mina skor är trasiga, så jag får gå barfota ikväll. Uppfriskande. Hittade inte mitt orangea nagellack heller. Sminka mig orkar jag inte. Jag orkar heller inte be om ursäkt för mitt ointressanta och ytliga inlägg. Ni älskar oss ändå.

image268
F

week end

Den här helgen har jag gjort så mycket att jag faktiskt inte hunnit med allt jag borde gjort istället. Jag gillar det. Det roligaste är att ha mycket att göra och strunta i att göra det.
I fredags var jag på personalfest där det bjöds på det mesta, vilket orsakade en lagom pigg arbetsdag på lördagen. Lördag kväll gav ett intressant häng, så att säga. I långa och korta drag var det ett livligt pussa-mig-på-höger-femmanna-kalas i en skinnsoffa. Tror att typ Chad Michael och Darin var mest aktiva där.
Idag har jag haft jävligt mycket i huvudet, ska jag säga er. Alldeles på tok för mycket. Jag kan inte koncentrera mig på något. Jag hade ju planerat att göra alla viktigheter idag, så att jag kan se Kent ikväll med gott samvete. Well. Det blir nog inget skolarbete skrivet i vilket fall. Så jag kan lika gärna..se Kent utan att tänka. Ärligt talat så slutar jag nog tänka redan nu. För rättvisans skull.
Ja. Hejdå med er då.
S.

DAGENS

Jag kan ju låtsas att jag är duktig på dagens outfit, för visst är ni jätteintresserade av hur jag ser ut? Glad gubbe.
Den här tröjan är fin. Den kommer jag aldrig slänga.


image267




(Det här har ni tur om ni läser för jag kommer troligen att ta bort det ganska snart.) (Det kan ju vara lite..otillräckligt.) (Om man säger så)

midnatt

En kommentar. Tjoho!

+ insomningste
+ kreativiteten som sprudlar inom mig
+ fjärilar i magen

- min säng har blivit stulen. hela kojan är stulen. har ingenstans att sova.
- bristen på pengar gör att jag inte kan göra något kreativitet
- jag hade gärna varit på ullevipersonalfesten nu, men jag har haft pyjamasparty
- heh.

Nu kom lilla Julia upp. Hon kan inte sova, så jag ska koka lite mer te, stoppa om henne och läsa en bok. Jag hatar att läsa.

kiss

En annan anledning är att jag alltid ändrar mig, så fort jag visat upp någonting. Glöm förra bilden. Jag ska inte alls ha pyjamas på mig. Jag håller på att leta igenom allt vi har här hemma. Alltid samma sak. Jag åker om en halvtimme, nu måste jag klä på mig.

Sarah

skämtet

Detta är bara en av anledningarna till att jag inte ägnar mig åt någon high-fashion-mode-blogg. Jag kan inte ta dagens outfit bilder!! Jag har ingen som helst talang för sådant, jag har ingen spegel som är stor nog för mig och jag har inget stativ eller plats att ställa kameran någonstans. haha. Här får ni. Såhär ser jag ut när jag åker iväg, lagom försenad, till Ullevi för personalfest. Det ser väl mer ut som att jag ska iväg och röja på ett pyjamasparty. Det hade faktiskt varit festligt. Pyjamasparty, någon?

image266

elvis

Det här är min hund Elvis(p). Han är en fruktansvärt påfrestande hund, eftersom han nästan aldrig är still. När han väl är det ligger han såhär. Han vilar på det viset. Inte är han söt heller. Inte ens mjuk att klappa. Men han är rolig, väldigt rolig. Det väger tyngre än hans fulhet (ibland).

image265

(jäkla skit att jag inte kunde hålla mig från att blogga. men nu, nu får det vara nog. kommentera!!!)

Frida

hot

NU TÄNKER INTE JAG HELLER SKRIVA NÅGOT MER FÖRRÄN NI KOMMENTERAR NÅGOT. NI ÄR JU TYP SJUTUSEN SOM LÄSER MEN INGEN SOM KOMMENTERAR. VI BEHÖVER UPPSKATTNING OCH RESPONS. TÖNTAR, MESAR, FEGISAR!!!

koman

Jag fick ett mystiskt vykort idag. Väldigt skumt. Någon har skrivit med typ fel hand på adressen också, så att jag inte ska känna igen handstilen. Eller så är det ett barn. Inget frimärke heller, därav ingen stämpel med stad. Det här är helskumt. Och helkul. Vem är det?

Jag känner ju ingen.

image264


Frida

herrå.

JAG TÄNKER INTE SKRIVA ETT ENDA INLÄGG TILL FÖRRÄN ALLA KOMMENTERAR ATT VI BYTT LAYOUT. SUG PÅ DEN NI. ANONYMISAR!!!

hyvää

Åh naj, kom på att mitt fritidskort tog slut häromdagen! Kan dom inte skaffa någon fiffig sms-funktion så man blir påmind när det börjar bli dags att köpa nytt? Alla andra gör ju så nu.

Är det någon som vet ifall månadskort gäller dygnet runt?


ugglan

Hallå Bloggen!
Idag fick jag också lön. Jag hade två tankar; spara till london eller köpa julklappar.
Bara någon timme efter att jag lämnat jobbet (där jag jobbat hårt en timme och chillat i två), hittade jag les fabulousossshoes. Hallå, jag behöver också julklappar.
Dom är säkert superhajpade och allt, men varå. Dom är dessutom högre än vad jag klarar av att gå i, kramp i vaderna och grejer. Man får vänja sig.
Kanske har på mig dom ikväll, då jag ska på Ullevi personalfest..om jag kommer iväg, jag har typ kramp i magen.
Såhär ser dom ut iaf. Herrå.

214833-263
Bilden har Frida byggt

anders

Jag har funnit en ägare till mössan!
Han kallas tydligen för äggkoppen, eftersom hans huvud är så litet att det skulle få plats i en äggkopp. Finemang!

image261

girlygirl

Fast nu vill jag även poängtera att jag inte äter kött. Glaset är redan grönt. Ska måla typ rosa blommor på det, så att det blir lite tjejigt. Jag är ju faktiskt tjej. GIRL POWER!

kött är mord

haha varför målar jag glaset grönt? Jag gillar inte ens grönt. Folk kanske kommer tro att jag är typ vegan eller något. En vegan-tönt? hahah.

töntar

Sitter förresten i skolans bibliotek, bland alla trasiga datorer. Vad fult det är när folk sitter och flinar åt vad dom läser/svarar på fåniga communitys som typ playahead eller nattstad. ha.

torsdag

Jag har design med en lärare som gång på gång får det att kännas som att det är dagis vi går på. Idag håller får jag måla på ett glas. "Det är ju skoj, så att ni får något att ta med er hem också!" Jätteskoj, ännu mer skoj när hon kommer med en bok om seriefigurer och säger att här, Sarah, kan du ju få lite inspiration. Okej? Jag ska designa ett glas, och hon föreslår att jag ska måla av en seriefigur. Tack.
Just nu håller det här lilla vinglaset på att torka efter att jag målat det helt grönt. Det är inte fint, jag ska måla blommor på det. Så avancerad är jag. Tror jag har gjort fel också eftersom färgen börjar spricka och åka bort med penseln när jag målar över det. Allt är så barnsligt och dumt i den här kursen.



Sarah


kiss me

Igår kammade Frida håret för första gången på...eh. minns inte. Lång tid. Och idag ser hon lika hemsk och tråkig ut som ett trasigt paraply. Det är knappt att hon orkar göra någonting åt det. Hon vill ha sommar. Hon hör inte hemma i Sverige. Är så himla malplacerad här. Är aldrig beredd på vintern.

Hon fick iallafall sova i natt. I tolv timmar.

fniss

*tycker det är ascoolt att ha varit vaken i 31 timmar*

*inte*


Mina ben har börjat gå av sig själv och min hjärna hoppar lite hur som helst. 19.00 är det ok att sova hela natten lång.
Saker att göra för att fördriva tiden;
- måla naglarna
- äta (spy)
- vattna blommor
- städa
- planera
- ta fram kläder för resten av veckan
- fläta håret
osv
osv
the list goes on
Det finns alltså mycket att roa sig med. TJOHO

lost

Eh, nej, inte riktigt lika pigga nu längre. Inte alls faktiskt. Sätter jag mig ner och slappnar av i två sekunder så somnar jag på en gång. Bums. Längtar till typ sju ikväll, då är det okej att gå och lägga sig. JÄVLIGT MYCKET GÄSP.

en elefant två elefanter

Det blev inget med Astrid Lindgren, inget tv-program heller. Det blev OC, avsnitt 1+2 från första säsongen!
Nu är det uppfräschningspromenad runt kvarteret och till bussen, innan Sarah ska till skolan och Frida på små fiffiga uppdrag.


allan och brallan

vi glömde sova vi glömde sova vi glömde sova. vi gick och la oss, men vi glömde somna. HALLÅÅ??? jag ska ju söka jobb idag. hoho vi glömde sova. fan.


morgonstund har guld i mun

Frukosten står på bordet och underhållning väntar! Vi langar video och tv på rummet. Kollar här efter möjliga lättsmälta morgonprogram. Typ Bevvan verkar lovande. eh..enda lovande också. Det blir nog Astrid Lindgren tema den här morgonen.

Adios

ett och två hallå

Hallååå! God morgon! Vakna!
Det började såhär att jag bjöd hem Sarah till mig kvart över två i natt. (hon har inga persienner). Det där med sömn är överskattat tänkte vi, och gick ut på nattpromenad i pyjamasbyxor och matchande jackor. Fint var det, med raggsockar också. Det flöt på rätt bra, fint att promenera i den svala nattluften. Har ni lagt märke till att det faktiskt är varmare på natten än på dagen? Iallafall. Vi gick hem till Fridas koja och tänkte att, ja, kanske ska man sova? Men nej, vi är såna som tänker alldeles för mycket och hallå, inte en chans att man somnar då? Vi kom på ett mål; dygna! Det gick bra, här sitter vi. I väntan på morgonens första kaffekopp. Tänkte faktiskt gå ut med Bo och Lunar också, vi är ju lika pigga som tuppen!
Vi hörs under dagen.
Ciao!
/Familjen

we look so good together

Det var en gång...ett färgglatt gäng.


image257

Det var då!

det är tur att sms är gratis

blablabla..

Sarah;
haha! Det är ju faktiskt en rolig tanke. Man får nog gå till Allan då. Marissa var ju full i skolan någon gång. Jag är hungrig.

Frida;
ah, hon blev avstängd va? allan gjorde i brallan. jag mår illa jag, kanske sant det där med influensan?

Sarah;
nej, hon blev avstängd för att hon skjöt trey. allan åt upp frallan. det där med influensa är ju rätt töntigt, tror du på det?


bara vara

December-löftes-listan

Okej, det är snart december! (? Det är ju bara september.) Jag har några mål att uppfylla.
Jag ska;
- Sluta gena över gräsmattan när jag går hem från bussen. Skorna blir så smutsiga.
- Tvätta mina skor oftare.
- Borsta håret varje dag.
- Köpa en ny ansiktstvål.
- Ha varmare kläder på mig. (Det är viktigt att hålla sig kry)
- Äta fler clementiner.

För att december ska bli fulländat tänker jag klara av minst 7 punkter. Nu ska jag bli trött så jag kan sova och gå upp igen. Godnatt.
Serena

friday night in sarahs kitchen

Känns bra att vi inte är helt misslyckade när det gäller precis allt ändå. Den här lyckades vi, relativt ovetande, ta i fredags! Så på något sätt förstod vi oss på den där manicken iallafall. Frågan är; vilken av alla knappar vi tröck på var den rätta? Vad vi egentligen ville med webbkameran var ju att filma lite videobloggs.
Man kan ju inte ha huvudet på skaft hela tiden.
För att göra vår skönhet rättvisa så har jag..eh..ja, ni ser vad jag har gjort. Om inte, så är vi ju rätt snygga i era ögon.

image256


Peace out / Sarah

vad händer just nu?

Jo, det började med att Sarah bjöd in sig själv på kaffe. Visst tänkte jag, men erbjöd henne te istället, bara för att jag inte ska bli knäpp i huvudet innan jobbet. Då kom vi på att vi skulle göra latte istället, men hade inget espressokaffe och gjorde därför jättestarkt bryggkaffe som någon slags lösning. Nu var det tid för att koka och skumma mjölk, men ingen mjölk syntes till. Snabba ryck för att hälla i tre koppar vatten i kaffebryggaren 

five

Hej bloggen! Här sitter jag i Sarahs kök och dricker lite mjölk. Tänkte presentera mina vänner; Här har vi mobil-markus, lamp-linus sitter i fönstret och dricker öl, havrekudds-haakon vinkar från andra sidan rummet också. Termometer-tobbe får vi inte glömma! Idag har jag fått två pussar på sms, det händer inte varje dag, puss puss.
Ätit konstigt också. Som vanligt. Nu tutar limosinen utanför dörren, måste åka till jobbet! Behöver lite pengar till julklappar eller något.

Karamell-kram från Frida!

har du litet huvud?

Jag efterlyser en människa med litet huvud. Det är så att jag har stickat en mössa som blev alldeles på tok för liten och får därför inte plats på det huvud som den var tänkt att sitta på. Jag kan ha fel, det kan jag. Jag kanske är jätte tjockskallig, det kanske jag är, men jag tror faktiskt den är för liten.
Den skulle passa ett barn, men jag har ingen lust att ge den till ett barn. Då blir den bara tappad i en vattenpöl eller glömd i sandlådan.

Den är iallafall mörkgrå och jättemysig och varm, så om du har ett litet huvud kan du ju höra av dig. (Det är mycket kärlek och tankar instickat i den.) Så passa på! Först till kvarn.

image255
Frida

gillar den här årstiden, man glider på alla ispölar och sjunger Kent. "du skulle vilja glida som jag".

(Det är ju en fördel om man har skridskor när man åker skridskor)

Idag ska jag övningsköra med min mamma. Men inte för länge, jag har prov imorgon och måste vässa hjärnan. Det blir lätt lite för länge, mamma tycker att det är så roligt. Älskar att köra i Kungälvs rondeller.

Här får ni en bild. Jag vill ha min skiva av Love och mina arvikabilder av Frida. Todiloo.

image254



/Spenat_starka_Sarah


gy

Haha, den här bloggen. Den kommer bli hur oseriös som helst. Vi kommer nog att såpra ut helt en dag. Feeling less för saying yes. Men kom och åk skridskor hos mig på min skridskobana ikväll. Glöm inte skridskor.

ä

hallå, södra parken? (man vill ju inte verka bo i en småstad)

ü

Ja men det är ju klart att du har. Här sitter jag och tror mig. Man är ju inte den som är den.

!

men ey dude jag har smsat dig. chekka din t-phone

chat

Sarah, Sarah! Jag vet vad vi kan göra ikväll! Det är radiostyrd bilrace i södra parken. Tufft va? Jag blev nästan överkörd!

farewell

Hej.
Som ni säkert uppmärksammat så har aktiviteten här på bloggen minskat drastiskt det senare. Det är sant. Vi älskar inte er längre. De senaste dagarna har fått oss att tänka till en del, vi har köpt varsin krukväxt samt bestämt oss för att hoppa av. Den här bloggen kommer att vara till för vem som helst, det bestämmer jag här och nu då jag även vill dela med mig av lösenordet som är PEPPARKAKA. Fiffigt va? Vi tycker om pepparkakor här på Saturnus.
Jag vill även dela med mig av ett par rader ur min favoritvisa;

Det är inte lätt när man inte kan inse sina fel
jag är som en boll i ett flipperspel

ÄR det inte fantastiskt så säg? Ni hittar oss på msn eller funplanet. Vilket som.
Yours truly
jag_halkade_på_ett_bananskal.

bonsoir john john

Haha! (Ofta man börjar med ett skratt? Så skoj är det inte, pucko) Jag kom precis på att jag antagligen gjorde bort mig rejält på nationella idag. Det är okej att skratta åt nu. Blir dock värre när jag får se vad jag skrivit. Well. Det är ju inte enkelt det här, febersnurrig och grejer.
Nu skulle jag egentligen vilja sy lite, jag har värsta planen och har redan börjat klippa. Men ack, köket är upptaget. Köket är det enda bra ställe jag kan sitta på och där sitter min mammas man och spelar något skjut-och-bomba-spel på datorn. hm. Jag får väl vänta till imorgon. Jag skulle vilja ha en mysig liten syhörna. Inte på mitt rum, där skulle det inte få plats. Kanske i min klädkammare. Om man tog ner några hyllor och ställde in ett bord..kanske för litet, men om man skulle flytta lite på en vägg så att det blev lite större..då skulle iofs Lisa få mindre rum men det gör inget, hon är ju ändå aldrig där. Jag ska ta upp detta förslag på nästa familjemöte.

Kan man säga att man hatälskar något? Om det är hatkärlek, då borde det ju bli hatälskar. Jag hatälskar att somna mitt på dagen. Jag har gjort det de tre senaste nätterna. Det blir så omständigt att somna när man ska sova. Fast det visste ni ju redan, right?
Tror att jag stannar hemma och sover imorgon också. Det var längesen jag var hemma och var sjuk, på riktigt. Faktiskt. Jag struntar oftast i det och lever vardagsliv ändå. Men det är ju faktiskt skönt att chilla på soffan och zappa(haha! yey) mellan tv-serier som Gilmore Girls och Dawsons Creek.

Här får ni en bild på min lillebror, han är jättesöt och har en tatuering i pannan. Nu ska jag göra viktiga saker!


image253



Sarah

so little time

Jag har precis sett en otroligt töntig film, så obeskrivligt dålig. Den heter Hot Rod och Rod ser ut som en större Kristian Anttila. Det var bara min sjuka, orklösa kropp som fick mig att inte stänga av hela grejen.
Idag missar jag två möten och min första psykologilektion i skolan. Jag har faktiskt varit på alla hittills. Har inte tid med sånt här, sjuk och grejer. Nu ska jag skriva lite här. Tur att man har skolan hemma också!! Tjoho.

ssss.

33

Idag fyller en mycket speciell man år. Man kan säga att han verkligen är Mannen. Ja. Så var det sagt.


image252

*

Förövrigt kanske jag flyttar 65 mil nästa vecka. Nu ska jag hänga tvätt.

trubbel

Carina, jag vill ha en sån jacka som du har! Fan.

image251

fridada

det var en gång en fjäril

Slänger in en liten gästvideo här eftersom vi är totalt oskillade när det gäller videoredigering. (KAN NÅGON HJÄLPA OSS? VI VILL BARA KLIPPA UT VISSA DELAR UR EN FIL...) Här är Astrid så länge - direkt från skolan och PA planering. Då är det ok med tillfälligt hjärnsläpp. Vi har inte ens fått någon projekthandledare än, det är väl sådär på Munkebäck.



mås

Min lugg har växt sig överdrivet lång. Så lång att jag nästan inte kan se. Vi namedropar inte på den här bloggen men suck vad jag känner mig som en viss M. Jag får kolla uppåt samtidigt som jag kollar neråt för att se rakt, hajar någon besvärligheten? Tror att jag ska låta den växa ut faktiskt. Det lär bli en jobbig, och framförallt ful, process.
Vi får seee hur det blir.

image250

men du har ju hela helgen på dig

För andra gången direkt efter ett lov var naturkunskapen inställd, utan förvaning. Våran lärare hade dubbelbokat sig och var på studiebesök med en annan klass. Helt oförståeligt då vi haft samma lektion, varje måndag, hela terminen. Förra lektionen satt vi dessutom enbart och diskuterade, gick igenom en planering hon satt upp och hon själv ojade sig över att det var så mycket att hinna med och hur ska vi hinna? Ja, det gäller väl att gå på lektionerna HELT ENKELT.
Nu har vi dessutom fått ett ursäkta-mig-att-jag-är-korkad-mejl ifrån denna lärare, som aldrig, jag menar aldrig, vill höra någon orsak till försening eller liknande. Eh? Utöver detta fick vi läxa till nästa lektion. Varför, i hela världen, ska VI få läxor när HON inte kommer ihåg oss??



Det här lovet har jag;
- Pratat med en levande seriefigur
- Lärt mig ännu ett sätt hur man inte ska göra för att få folk att låta en vara
- Dansat offentligt till Darin för andra gången i mitt liv
- Sett den första halvleken av IFKs finalmatch
- Varit jävligt sjuk
- Arbetat som golvkosmetolog
- Blivit förolämpad på jobbet ett antal gånger. (Ger inte mitt nummer till vem som helst. HA.)
- Skådat äkta kärlek på dansgolvet under Benny Anderssons Orkester
- Flyttat bloggen in i nästa level - videobloggning
- Återupplevt den fenomenala åldern - 12

Jag hade alltså gärna haft lov två veckor till, utan inflammerade hälsenor, feber och krimskrams.
Men nu sitter jag istället och kämpar med ca tusen skolgrejer, missta mig inte, jag tycker ändå det är hyffsat chill i skolan, gillar schemat. Och så äter jag vindruvor, jag tycker att vindruvor erhåller orättvist många points. Det är ju så gott.
Snart kanske det kommer upp en spexig grej här! Håll ut.

S.


PLING

Så var det det där med musikaliska talanger...


best times

Vi försöker faktiskt kirra våra egna videoblogs just nu men youtube vill inte riktigt vara med. Här kommer Mannen så länge. 2004. Det var tider det.


ros

Dagens ros vill jag ge Astrid som har hittat min plånbok! Den försvann förra helgen. Den och knapparna till min telefon. Tack Astrid, du är en helt strålande människa! *puzz*

Frida

vi gör som stockholmarna

Sånt här med vlogg är ju rätt inne nu



VI GÖR SOM STOCKHOLMARNA

heeej bloggen. här kommer vår videobloggsdebut. det är skoj

auf wiedersehen

Kom precis hem från jobbet och fick reda på att vi fått virus på våran ena dator. Grejjjt. Allt är borta från hårddisken. Alla mina skolarbeten. Skoj. Fatta opeppen. Jag är lite ledsen.
För att se det från den ljusa sidan; tur att alla roliga saker som bilder och musik ligger på en extern hårddisk.


s.


couldn't care less

Det här är lite av vad jag gjort sen sist jag tömde kameran på bilder. Alltså i förrgår. Jag hängde lite med Sandra vid kända Göteborgs-byggnader, skoj för henne att få se något annat är spökhus och vindkraftverk på landet samt åkte en annan väg till jobbet, tog fel vagn trodde jag och hängde en stund i Hammarkullen.
Ikväll ska jag se Benny Anderssons orkester. (Det låter ju mycket mer spännande att säga att jag ska "se" än "jobba"). Pusss

image244

image245  image246

image247

image248

image249



/Sarah

RSS 2.0