fucking great

Idag på Ullevi sålde jag choklad till ingen mindre än pappan i den här filmen. Ralph Carlsson. Fräsigt va? Jag orkar inte hitta bilder på honom, han känns inte så viktig. Hejdå

Sarah

abbb

Hela terminens multimediaarbete åt skogen. Puts väck. För andra gången. Det är redovisning om två veckor och från att ha en halvklar presentation har jag nu ingenting. Jag orkar inte. Nu ska jag låtsas vara rik och snygg och köpa kläder istället.

adjöken sa fröken frida

rasmus on the road

jag har googlat magmedicin nu men jag hittar inget värt utan får bara ännu ondare av det. jag skulle vilja ha lite fil. det fungerar vanligtvis på mig, men hej vi har bara yoghurt och om jag går upp till köket väcker jag päronen. bror min kan inte heller somna. han lider av "jag vill så jävla gärna somna nu men kan inte hur jag än försöker" syndrom. han har ett sådant där riskfyllt arbete som han måste ha huvudet med sig hela tiden på, men det ser inte så ljust ut längre. speciellt inte eftersom han ska gå upp 03.30. sällskap #2 för tillfället.


lotta on the fightmakerstreet

fast jag hade ganska roligt för mig själv tidigare idag tack vare sms kontakt men sarah, solglasögon och rött läppstift.


image130


okej, när jag förmiskade bilden förvandlades mina läppar till något som ser ut som ett klistermärke.

karlsson on the roof

jag har så ont i magen att jag spricker och inte kan sova. på tisdag åker jag till london och skulle uppskatta några sista minuten tips på vad jag inte får missa.


image129

cannes crocs

Här är en dam som bloggar rätt friskt och hade länkat till den här bilden på Misha Barton från filmfestivalen i Cannes. Och vad skymtas till höger i bilden? Jajjamen, dom har det i Frankrike också; Crocs. I orange.
Är det inte helt förfärligt?

image127

hjärnkontor

Aloha, nu ska jag blogga för första gången på..en vecka och en dag. jubel!
Hjärnkontoret alltså. Vad man lärde sig. Fantastiskt. Jag hade tänkt att skicka in två frågor som jag funderat på ett tag, men nej, då finns det inget hjärnkontor kvar. Enligt Johan. Johan är den mannen som vet allt och går därför oftast att tro på. Men jag ville inte tro på honom denna gången och var därför tvungen att kolla upp det. Och lyckligtvis. Lyckligtvis(!!) finns det kvar. Ikväll halv sju. Yes!

Nu ska jag skicka in två frågor med täckmanteln Alva 7 och Lukas 5.

Om hjärnkontoret läggs ner startar jag ett eget.

Frida

never more

Idag hade jag mitt livs sista mattelektion ever. Det är bäst. Matte B upp i stjärten.

image126

Christan - en hyvens kille

Jag har läst i min gamla, egna blogg och får en hel massa återupplevelser. Som t.ex. vilken finurlig granne vi har, Christian. Med repliker som:
"Det är ormar där" (pekar på rabatten i vår trädgård där jag och Sandra plockar smultron)
"Den tar vi sa polisen!" (kommer förbi för att hämta en färgburk)
"Vad bra att det var kallt då!"  (Rickard håller på att ta ner plåttak från förrådet, augusti och sommarhetta, solen har legat på hela dagen. Han får hjälp av Christian, påpekar ironiskt att det inte var direkt varmt där uppe)

En riktigt lustig man alltså! Synd att man bara stöter på honom på sommaren när han är ute med sin lilla hund hela dagarna.

Anybody want tea?

Dagens humör: Trött men ganska trevlig, ovanligt för att vara mig.
Dagens outfit: Svarta tights + nylontights över, vitt linne från killavdelningen på H&M, Grekland t-shirt från 99, svart kofta, Indiska-sjal+skor, grön jacka och kuvertväska.

Dagens roligaste: Jag är klar med mina applikationer och min lärare gillart!
Dagens sämsta: Tror inte att jag tål kaffe riktigt.

Dagens snällaste: Sandra, hämtade mig från skolan idag.
Dagens godis: Chokladbollar som Sandra bakade.
Dagens sysselsättning: 1 lektion i skolan, samhällskunskappluggande, datorn.
Dagens längtan: BERLIN



Sarah


wogew

      


Tjaaaaa. I helgen har vi levt simple life i världsmetropolen Hällekis. Det var skojigt och vi lärde oss otroligt mycket osv osv det vanliga. Men nej, det har varit en helg med mest TTA och skånska. Jag hann fixa några enkla applikationer till en skolgrej, här är två av dom, den på första bilden är dock inte riktigt klar än. Blommor alltså. Det är ju alltid skoj att förena nytta och nöje. wiii.
Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med. Alltså..vara lite rörd över OC avslutet och läsa samhällskunskap.
Godnatt. /Sarah


new direction

Oj, jag trodde att jag hade jättebråttom till bussen, så slog det mig att jag inte börjar jobba förrän klockan 18! Vilken flax. Jag har en hel timmes kvalitetstid. Synd att vi inte har någon glass hemma. Annars har dom börjat sälja Ben & Jerry's på Coop Forum nära oss. That's grejjjjjjt. Verkligen på tiden.
Jag får börja applicera blommor istället då. Har ju bara ca 3 textil/tryck lektioner kvar.

/ S.


work

image120  image121


TJA. Igår fick jag en ny arbetskamrat. Såhär snygg är man.
Jag jobbar inte på McDonalds, det ser bara ut så. Ha en trevlig dag. 
Sarah

dagens stora fråga

Jag har funderat ett bra tag nu. Varför bestämmer man sig för att bli vegetarian, men äta fisk? Vad gör fiskarna för fel?
Tacksam för svar.

Sarah


so glad to see you

Nu kan jag gå och sova. För jag har ställt klockan och lagt telefonen på laddning, möblerat i min nya plånbok, packat väska och tagit fram kläder för imorgon, sytt in en tröja, målat naglarna, tvättat ansiktet, borstat tänderna, städat(knappt nämnvärt) och så kan vi låtsas som att jag har bytt lakan.
Imorgon ska jag på fotoutställning och lunchmöte, städa(på riktigt), byta lakan(på riktigt), plugga, färga håret och ringa.
Godnatt, frida.

arrestera dig själv

alltså. egentligen borde man ju sova. men jag kom precis hem från skolan. kan man säga. symaskinen är borta.


looking for gold

Tja gullet. Jag fyndade också på röda korset idag. Det blev en väska, en plånbok, en sjal och en påse. Men bilder får ni se en annan dag. Då ska jag visa hela månadens second handfynd. Tror jag. Jag syndade idag förresten. Jag köpte ett vitt linne på gina tricot. Man kan ju inte sköta sig jämt. Jag är ung.
Ni kan få en outfit bild istället. Och förlåt, huvudet är inte med.. håret blir så smutsigt när det blåser. Så var det med den saken. Klänningen har jag sytt och väskan och halsbandet är second hand.

 

image118

Frida

prayer for the weekend + inköp

     


På bilderna ses några utav dagens inköp. Jag och Frida åkte en sväng till guldgruvan Röda Korset och fyndade. B.l.a. väska och skor = 65 kr. Bikiniöverdelen är från H&M och ganska snygg.
Imorse lyssnade jag på The Arks nya skiva och tack & hej den är skitkass. Vad hände? Kanske den skulle vart bra om man var 12 och mainstream, jag är way too cool för det. Nej nej. Hejdå.

Sarah

silly crimes

åh naaj, jag missade bussen. Inte så coolt. Det är en sådan osis när jag gått upp en och en halv timme innan för att kunna ta god tid på mig, jag gillar att ta det lugnt på morgonen, dessvärre gillar jag att ta det alldeles för lugnt. Well. Här är jag i Skagen i tisdags, bilden är tagen av turbantjejen!

image112
Jacka - H&M
Skor - Le coq sportif
Sjal - Indonesien



Sarah


looking for gold

Den här veckan har jag varit mer upptagen är..på länge. Jobb, jobb, jobb. Mamma Mia har börjat och det blir väl inte bättre på ca 5 veckor nu. Idag hade vi matte nationella och slutade tidigt, så jag har haft lite ledigt idag iaf. Skönt. Man behöver det ibland, tid för sig själv, tid att chilla, tid att lyssna på TTA:s nya osv. Jag är ju inte den som är den.
I tisdags var jag på en liten fotoresa med skolan i Skagen över dagen. Det var skoj och grejer.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe här, byta om till vad som kommer att bli ungefär hela maj månads outfit, bild kommer kan jag lova, och promma iväg till bussen och jobbet.

    



Sarah


sommarens hetaste trend

Turbanen!! Sommarens hetaste trend! Otroligt svårburen, men otroligt snygg på den som passar i det! Här är min vän Astrid i en tjusig variant! Länge leve turbanen!!!

image105

i don't sleep well

Såhär har väl jag sett ut idag. Förutom leendet. Det började som en dålig, dålig dag men blev bättre allt eftersom. Nu är jag glad och det är så jag jag är ensam hemma(vilket inte händer särskillt ofta) och då har man disco. Japp, disco. Hög musik, och min fina sångröst. Noll hänsyn till grannarna kan man väl säga. Jag ska måla alla 20 naglar och baka hallongrottor till farmor också. Jag är skyldig henne det.



image106
Jacka och väska - second hand
Klänning - sytt själv
Halsduk - Italien

happy birthday

tja, idag fyllde jag 27. pöss frida

dear god, please help me

Jag biter mig i tungan och funderar på annat istället. Här är ett väldigt fint, men inte så användbart tyg som jag inte riktigt vet jag jag ska göra med. Först funderade jag på en klänning, men det skulle nog bli alldeles för gulligt för att jag skulle använda den och då tänkte jag att jag gör en inte alls gullig modell på den för att dressa ner. Då kan jag inte komma på hur eller vad för modell. Jag skulle ju kunna klä min fåtölj i det, för det är rätt mycket. Men det kanske är synd. Så lite hjälp hade jag blivit glad av! Vad ska jag göra med tyget? Tack på förhand!


image102



hope you won't wake up next morning

I ren ilska drar jag nu alla busschaufförer över en kant och säger: jag hatar er. Du på 43an förstörde min i övrigt väldigt bra dag. Istället för att fråga vad det är för fel på mig kan du ju fundera över din egen livssituation och på vad som gick fel och gjorde att du nu sitter och kör buss och hatar alla du ser.

frida.

the little things

Finfina saker hos Tjallamalla, som alltid. Och som vanligt önskar jag att jag bodde i Stockholm eller att Tjallamalla fanns i Göteborg. Här ser ni lite nytt och lite gammalt. Men snyggt.

           

1, linne, Carin Wester 799 kr.
2, t-shirt, Julian red 795 kr.
3, stövlar, Rizlefort 895 kr.
4, örhängen, Hang that princess 199 kr.
5, väska, Hanna Frostell 150 kr.

style by elin

(haha, hur många bloggar inte om det här idag, när tjejen skapat riktig blogg och grejer)
Elin Kling har aldrig varit någon jag fastnat för. Jag har inte heller tyckt att hon haft särsklit spektakulära outfits. Den här GILLAR jag.
 
image92


Jag vill se ut så, någon dag. Fast inte nu, nu är det varmt. Jag vill ha barbent och shorts eller klänning.

Sarah

juice

Juice är en av mina favoritdrycker. En bra juice är Bravo. Visste ni att den kommer från Arla? Min favoritsmak är äpple, apelsin & passionsfrukt. Alla som inte har testat den borde göra det!
Själv ska jag dricka den samtidigt som jag försöker hålla mig vaken till Scrubs + telefonkontakt med Alex som kollar att jag verkligen ser programmet.
Det blir en lång kväll.

sriderman

Maj maj måne. Jag skulle ju kunna skoja nu men det gör jag inte. Naej.
Jag ska ha en second hand månad. Jag ska inte köpa någonting i first hand om man säger så. Förutom smink om det behövs. Annars ska jag bara sy och köpa second hand. Jag ska iallafall försöka. Mer kan man ju inte begära.

Nu ska jag svara på frågor om spindelmannen. tjoho.

Frida


RSS 2.0