nej, inte för hand. vi syr den med tvättmaskinen

Jag är på symöte med farmor och kusin Fanny. Jag känner inte för att sy men jag hejar på. En rosa kläning med rosa prickar i hängslemodell ska det bli till Fanny. Det låter ju sådär men.. hon är elva. Jag dricker kaffe och äter mazariner istället.
Ikväll ska vi se almedal. Hoppas jag. Jag har en känsla av att något ställer till det så att det inte blir som planerat. Men det blir nog bra ändå. Förhoppningsvis.

Puss på er. Frida


ingenting

Idag har jag; jobbat tidigt, ätit mat, pluggat och sovit en stund i hammocken. Det är så söndag. Jag är så trött. Nu ska jag sova. Ha det skoj. Pössss

utflykt

Idag tog vi en liten ca 200 meters utflykt till skogen mittemot Fridas hus. Det är en riktig skog det.

  
  
   

På bilderna visas smycken från Indiska, Ullared, second hand och upphittat på morfars gård.
En fin kuvertväska från second hand och en fräck hund som är ganska ny faktiskt.
Supermoderna metallic skor från Indiska och New Yorker.
Fridas kläder som är överst: omsydd klänning från Monki och linne från Bik Bok(!)
Sarahs kläder längre ner är en egenkonstruerad klänning; ihopsydd H&M t-shirt och second hand skjorta.


/SkogsSarah & FriluftsFrida

goodnight jack

Jag ger mig. Nu har jag försökt låtsas för mig själv att jag är pigg och vaken sedan jag kom hem för ca 2 timmar sedan. Tanken var ju att jag skulle se Scrubs, ett program jag aldrig sett men som tydligen är så himla bra att de visar dubbelavsnitt. Alex kommer ringa klockan 23 men jag kommer sova och..äsh. Vad det är jobbigt att gå i skolan.

Sarah


dagens

image83  image82
Sarah har på sig:
T-shirt, Solglasögon, kofta - H&M (barn- och herravdelningar)
Skor - Kappahl's barnavdelning


Frida har på sig:
Klänning - H&M
Kofta - Åhléns
Skor - Skopunkten
Solglasögon - Indiska
Väska - second hand


chichill

Det är chilldag idag. Vädret är tillbaka osv. Vi tog tillfället i akt och gick tidigt från skolan, hade picknick och chillade ganska allmänt. En gammal vän ringer till Sarah ikväll klockan elva för att säga att scrubs börjar. Då ska hon ringa till mig och skicka vidare. Efteråt ska vi ringa tillbaka för en utvärdering eftersom ingen av oss har sett på det tidigare. Jag tror inte att det blir så party, men vad gör man inte? Och jag tror inte att vi har pratat på riktigt med honom på..länge. Väldigt länge.

Håll till godo typ. chill-outfits kommer.

Frida

åh doktor kan du ge mig någonting så jag blir sjuk helt ur balans

DAGENS STORA BESVIKELSE.

sömnlös i kärra

Idag var jag och Frida på IKEA. Egentligen skulle vi gå dit för att luncha, som i måndags då vi fick en liten chock över hur billigt det var. Otroligt. Vi var ju bara tvugna att kolla om det skulle vara så idag också, och är dom knäppa eller? Det var det. Knasigt billigt.
Efter det gick vi runt en sväng; provade fåtöljer och kollade i uppbyggda små bostäder. Och här, pang boom krassh wow! Jag fick årets största fall av inspiration! Nu har jag nästan tusen idéer till mitt rum, det kan bli bra, jag kan tänka mig att bo kvar, ett litet tag till, om jag får som jag vill.

Sarah

lunchkonsert

Idag spelade Almedal och Kristian Anttila på våran skola. Skoj. Jag får väl säga som Anttila.."hellre det är matten". Det var väl det enda bra han sa. Har han sagt något bättre? Han han sagt något bra, någon gång? Jo, jag har något emot den..eh..mannen.

image80


Sarah

skolplatsen.se

Den sidan gör mig väldigt irriterad. Förresten vet jag inte om det är sidan, lärarna eller min studiehandledares fel. Men varför får jag ogiltlig frånvaro på lektioner jag varit på, eller på lektioner då jag faktiskt sjukanmält mig? Vad gör jag för fel?? Så inte bra.

Sarah


pictures came and broke your heart

image77
cobrasnake

Kanske inte så snyggt...men lite tufft!
Sarah

we can't rewind we've gone too far

image75  image76

Idag har jag mestadels hållt på med det här. Skoja bara..men det låter ju bra, för att inte erkänna att hela dagen gått till spillo. Skolarbete iaf, broderi, nyttigt, osv. Det går rätt bra nu. Jag var rätt opepp ett tag då jag köpt nya trådar och det kändes som helt fel färg, samt några små misstag i broderandet. Men man kan säga att jag är på rätt köl nu! Om det är så man säger.

Sarah


in my mind and in my car

Det har ringt massor idag. Eller där överdrev jag. Eller kanske vände på saken. Jag och Sarah har ringt till alla vi känner idag. men ingen svarar. Vad betyder det? Att vi inte känner så många vänner eller att ingen vill prata med oss? Båda är nog ganska sant.
Tillslut ringde vi iallafall min granne i brist på andra och hade lite roligt på hans bekostnad. Han hade inte mitt nummer, så nu senare på dagen skrev han och undrade vem jag var. Jag svarade bara med ett skratt, men jag tror att han blev rädd och nu glömde jag av vad som hände. jag skrattade iallafall. äsh.

Pontus ringde också upp. Han ville prata länge men inte jag. Han är i skolan, tittar på teve och spelar tennis nuförtiden. Han har målat om sitt rum också.

Nu kom jag på vad som hände med grannen. Jag skrev några mystiska sms till honom. Det märktes att han var rädd. Skraj som fan kanske. Men tillslut ringde han upp med privat nummer och smarta jag förstod såklart att det var han.
Jag: Hallelåja!
Granne: Nej, vem är du?
Jag: Äru knäpp elle?
Granne: Ameeen, är det du? Nu fattar jag! Vad tråkig du är.
Jag: Såklart.

Ingen av er trogna jagbetmigitunganläsare fattar någonting nu. Detta en sådan sak som är internt mellan mig och Sarah. Vi har mycket sådant. Våra konversationer består nästan inte av någonting annat. Men jag skrattade. Big time.

Kanske mest för att jag är trött.

Pusss, Frida.

prestationsångest, nej

Jag känner att jag måste åstadkomma någonting idag. Och det är väldigt frustrerande, för jag har inte en aning om vad. Vad ska jag göra åt saken liksom? Blogga av mig. Får se om det fungerar. Jag hoppas det, för jag kan ju inte springa runt och leta efter saker att göra och grejer. Nej, just det. det går inte. Så kan man inte göra.

Jag måste gå och tänka en stund. Jag kommer snart.

Fffrida.

video killed the radio star

sing star är skoj och vi är grömmma. imorgon har vi ont i halsen men idag är vi stenhårda. det har vart en händelserik afton och en händelselös dag. klockan 7 ska vi ringa och få veta en viktig sak. nu..vill jag ha en sak jag pratar om ofta. (Sarah) nästa helg är det lång helg, jobb och valborg. fun fun.
done.
GODNATT!
yours sincerely
frida & sarah


barnvakt

Denna duk var tydligen en väldigt fin och speciell linneduk som mamma fått av sin mor. Det blir alltså ingen klänning av den för min del. Och letandet fortsätter...attans.
Nu har jag vart ute och promenerat med Max. Vi har vissa kommunikationssvårigheter, men det är ok. Han är söt.

Pussss, Sarah

bordsduk..klänning...

ååh, jag hittade just ett underbart tyg i ett skåp här hemma. Det uppfyller alla mina krav på vad jag letat efter de senaste månaderna. Det är...helt perfekt! Och inte bara ganska nu. Det är helt amazing.
Jag måste bara fråga mamma, som är barnvakt och ute och går, om det är okej att jag syr om det till en klänning, tror att det är någon sorts stor duk vi använder på kalas eller liknande..men det skulle göra sig mycket bättre som klänning!

Sarah


mat mat mat

Nu har vi en fin reklam för donken på vår sida. Och det är inte så, bara för att jag råkar jobba för deras lilla dotterföretag McSnacks, att jag älskar dom så överdrivet mycket att jag kallar dom donken eller väljer att ha deras reklam där. Jag har däremot hört att man får reklam efter vad man skriver om..och det kan ju vara så att vi skriver en del om att äta. Men hallå, gurkmackor är inte något som relaterar till McDonalds. Eller..?
En annan god grej är macka med avokado, äpple och gurka på. Det är riktigt toppen! Speciellt när man är på utflykt.
Jag tar alltså på mig hela skulden för den här reklamen och..jag lovar inte, för jag är dålig på det, men jag ska bättra mig!
Hoppas att ni haft en trevlig kväll, det har jag, även om den bara inkluderat häng i Kärra. Men det har varit okej.
Puss och kram
Sarah


gweniiee

Jag hittade några bilder på Gwen Stefani när jag surfade häromdagen. Vanligtvis är hon ju inte så mycket hänga i granen. Musiken, kläderna, stilen.. Men nu blev jag faktiskt lite förvånad! Hon är säkert stylad till tusen av andra, men ändå.. Lite Marilyn feeling kanske.

     

/Frida

one by one all day

Kära ni. Jag har stött på ett stort, stort problem. Det är oerhört frustrerande och snart går jag och äter en gurkmacka och struntar i det, alternativt; går och lägger mig istället. Jag har nämligen ingen aning om vad jag ska ha för kläder på mig imorgon. Jag har massor, men likastor beslutsångest. Jag känner inte för att ha kläder på mig. Det är nästan så att man vill sticka iväg till Madagaskar, bo i en bungalow i några veckor med bikini som enda dresscode.
Idag satsade jag stenhårt på att matcha vädret och mitt sinne, grått och tråkigt. Det gick utmärkt. Imorgon vill jag liva upp det lite. Nu går jag och sover på saken, ställer klockan sådär 20 minuter tidigare och ser vad jag känner för när jag vaknar!!

Sov gott, Sarah


musiktest

Det här hittade jag i min vän Astrids bilddagbok. Hon tycker det är töntigt men jag tycker att det är rätt roligt..hoho. Enjoy, eller något!

1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.

1. Hur mår du idag?
a comet appears

2. Kommer du komma långt i livet?
slowly

3. Hur ser dina vänner dig?
misread

4. Kommer du gifta dig?
summercat

5. Vad är ditt livs themesong?
accept yourself

6. Vad e ditt livshistoria?
i lay awake

7. Hur är skolan för dig?
last post on the bugle

8. Hur kan du komma framåt i livet?
naive

9. Hur kommer imorgon vara?
get lost

10. Vad är det bästa med dina vänner?
an envoy to the open fields

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
brännö serenad

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
stay awake

13. Hur är det med ditt liv?
who's that

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
tell the king

15. Hur ser världen på dig?
burnin down the house

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
battle hymn

17. Vad tycker dina vänner om dig?
the lottery

18. Har du en djup och mörk hemlighet?
merry go round

19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
small ambulance

20. Hur kan jag göra mig själv glad?
falafel

21. Kommer jag nånsin ha barn?
vem som klänger på vem

22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
welcome to planet sexor

23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
information

24. Vad är några tips till mig?
tell

25. Hur kommer jag att bli igenkänd?
dracula's castle

26. Vad är min danssång?
a heart & a hand & the love for a band

är magen glad så..

Hurra! Jag är helt färdig med mitt historia arbete om modet 1850-1920, och det innan klockan ens blev 3! Ganska fantastiskt. Nu har jag ätit mat också, sånt man inte får i skolan. Där serverades idag; potatisplättar och cornflakessmulor. Det är ju toppen att få äta 20 minuter innan bamba stänger...
Nu kan jag ägna resten av dagen åt att..chilla! Det är min favoritsysselsättning, efter att cykla då. Men det är så farligt kallt ute så jag vågar mig inte utanför dörren.
Nepp, nu ska jag luta mig tillbaka i min sköna stol med nya Vecko Revyn och ett glas vatten. Festligt!!

Sarah


the youngest was the most loved

Jag är ledig idag och har en sak att göra. Måla naglarna. Men jag tror faktiskt inte att jag orkar det.
Så det får nog vara. Det känns ju lite sådär att man bangar sitt enda mål för dagen.
Jag kan baka istället. Jag har lovat att baka hallongrottor till farmor ett tag nu. Hon säger att det kan vänta, för annars skulle hon bara äta upp dem. Men..jag bakar hallongrottor idag då. Eller, nej det gör jag nog inte.
Jag kanske ska åka till H&M och byta en klänning jag köpte i Köpenhamn? Det låter ju vettigast.
Fast nej. Jag kan göra det imorgon.
Jag kanske inte ska göra någonting idag då. Det har ju hänt ganska mycket det sistone. Tror jag. Eller det känns så. Men vad tråkigt.

Jag får helt enkelt vänta i några minuter och se vad jag känner för.

Jag har i allafall gått ut med hundarna idag.

/Frida

jag och audrey

What Classic Bombshell Are You?

Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
You are Audrey Hepburn. You are a giving, caring person with a big heart, and beauty to match! You have been through alot, but you didn't let that get you down. The world loves you for who you are, inside and out.
How do you compare?
Take this test! | Tests from Testriffic


Hittade ett test i den här fina bloggen. Och sånt kan ju vara rätt roande. hoho tji puss hej.
Sarah

i like it when you got the crack

image70

Jag skriver historia arbete, lyssnar på Moldy Peaches och har sms kontakt med Frida. Det är ungefär som vanligt då. Idag har jag haft en hel lugn dag och det kommer den fortsätta vara eftersom jag vilar foten så att jag kan börja gå vanligt igen. Allt detta tjat om en liten tå..well.
Jag har även fått åka en liten sväng i Sandras bil. Små svängar blir oftast ganska stora när man åker med Sandra. Inget ont om henne men..tja, vägarna i stan kan ju vara rätt knepiga!
Man kanske borde äta en banan..


Pössssss, Sarah

ohmyohmy

image67

Jag hade tänkt att skriva lite också, men nu hinner jag inte det. Så jag återkommer!

Pusss, Frida

just a cool cat in a small town

image66
Bild - cobrasnake

Walla. Hur snygga kläder har inte tjejen till vänster? Jag vill ha hängselshorts/kjol med hög midja. Tjejen till höger har ju definitivt också en outfit att hänga i granen. Gula strumpbyxor..coolt.

Sarah

streetstyle

Eftersom vi slutade streetstylefotografera efter en viss otäck incident tänkte jag nu fuska lite.
Bilderna är från http://www.kevad.ee/, http://stylescout.blogspot.com/ och http://stockholmstreetstyle.feber.se/feber/.
Men det kunde ju lika gärna varit vi som fotade. I köpenhamn.


image59 image61

image62 image64

image65 image66

Frida


sarahs outfit

image58

Klänning - sytt själv
Skor - Indigo
Väska - second hand
Armband - Indiska
Solglasögon - H&M

fridas outfit

image57

Klänning - sytt själv
Skor, armband och väska - second hand
Solglasögon - Indiska

KÖPENHAMN

image52 


image53

Jag älskar Köpenhamn. Coola affärer, snygga folk, frikadeller osv osv. Jag vill alltid vara där. Dagens inköp blev en hel del som kommer upp inom någon snar framtid.
Vi gjorde några försök till streetstyle fotografering men gav upp efter en ganska traumatisk händelse på en av Köpenhamns tvärgator.
Vi fick även "lyckan" att prova på kurragömma med hela staden som gömställe. Vi var inte letarna.
Trots en del incidenter hade vi en alldeles uuuundeeerbaaar dag.

image55  image56


PUSS OCH KRAM /Sarah

lösenord??

åh naaaj! oniiice. Jag upptäckte precis att man numera måste vara medlem för att spela mitt "favorittidsfördriv".
Jag skulle bli medlem men det var alldeles för knepigt och nu ligger mitt lösenord och användarnamn någonstans därute i cyber-världen. Vart ska jag ta vägen om jag aldrig mer får spela??
Jag får väl börja motionscykla istället..det är inte lika avancerat.

Supernörd Sarah

tjallamalla



         


Idag på historian satt jag mest och kollade på tjallamallas accessoarer. SÅ mycket fina grejer. Enkelt och snyggt. Om affären ändå funnits här i Göteborg..

uppsnärjd i det blå

Humötet är på topp, tack vare köpenhamn! Det ska verkligen bli kul kul. Tänkte kolla efter en Blammo butik. Tycker att det borde finnas där. Bara för att det inte finns i Göteborg så kan det vara roligt att kolla in. Någon som vet?

Annars blir det nog mest second hand. Det finns många! Inte lika billigt som på många ställen här hemma kanske, men förhippningsvis desto roligare grejer. Jag vill ha skor, smycken, väskor och klänningar. Som alltid. Kan man ha för mycket?

Åh, nu hittade jag min Nivea creme här på skrivbordet. En behövlig in all time ceme som har varit borta ett tag. Made my day! Eller kanske inte.

Nu tänkte jag kolla hur det går för tvättmaskinen(jag tvättar också), den verkar stå still. Sedan ska jag sy en klänning som jag kan ha på mig imorgon. Av ett lakan!

Ciao, Frida!

in love with a feeling

Nuuuu funkar bloggen! Yes! Imorgon åker vi som sagt till Köpenhamn, jag har superduper feeling och vi ska ha jätteskoj och äta frikadeller och vitt bröd.
Vi vet en gata med några second hand affärrer. Men om någon har grymma tips så är vi väldigt tacksamma och allt.
Eftersom jag tänkte vara lite tråkig och ha på mig samma kläder imorgon som jag haft idag så blir det ingen bild idag(heller). Men imorgon. Yes. Nu ska jag tvätta lite!

Sarah


mattttte 123

På fredag har jag ett adorable matteprov. Det har blivit framskjutet och saker som blir framskjutna känns ofta så långt borta att man inte oroar sig över dem eller ens tänker på det förrän nu, såhär, två dagar innan. Jag vill inte lära mig fullständiga andragradsevkationer. Jag bryr mig inte om hur man sätter upp staket i trädgården på smartast vis genom att räkna ut på det knepiga sättet.
Nej, nu börjar jag på historia arbetet om mode på 1800-1900 talen istället. Det har jag ju ända fram till nästa vecka på mig!

Jag älskar att gå i skolan.
Sarah

nattarbete

Här är klänningen jag satt uppe och sydde inatt. Jag tycker vi fick två fina klänningar. Fast vi båda har väl lite fel att rätta till här och var. Men vad gör det när allting kommer kring? Det reder sig!


214833-43

Nu behöver mamma mig! puss och sådär, Frida

bakom mina solglasögon

image41  image42

Igår, på Fridas födelsedag, åkte vi en sväng till Brunnsbo för att uträtta två ärenden. Det kan ju vara aningens pinsamt att bli sedd i Brunnsbo, men som tur var hade vi glajjerna med oss!
Fridas till vänster från Indiska och Sarahs till höger från H&M.
Där kunde vi allt vara oss själva.


true blue

image39

image40

Jag drog några poser i köket men missade huvudet, TYVÄRR! Det här är iaf en klänning i ett tyg jag och Frida matchat och har på oss idag, en gammal gardin vi hittade på Röda Korset i Brunnsbo för 20 pix igår. Kul grej..liksom. (Eller inte, haha)

Sarah


very not the end of the world

Vi åker till Köpenhamn på lördag! Någon trevlig som har nårga fina tips om shopping och sådär och vill dela med sig? Det hade vi uppskattat! Väldigt mycket.

Det är en himla rolig grej faktiskt. Det kommer att kosta 150 kronor tur och retur. Och det är det ju värt. Om man åker på nätterna så har man ju hela dagen. Sarah har fina idéer.

Ciao, Frida


let's not fall apart

ahmen tjaaa. Jag har ljud och det går ganska mycket åt skogen. Jag har nästan ingen aning om vad jag håller på med eller vad jag ska göra. Inte bra inte bra. Kom dessutom försent idag igen bara för min lilla tå som inte riktigt kommer överrens med resten av mig.
Jag har en liten, liten idé. Men jag är lika hemlighetsfull som vanligt och håller det för mig själv så länge.

Min nya sms signal är jättehäftig btw.

Au revoir, Sarah

lolllooo

Det är nog inte okej. Eller jag vet inte. Kanske. När det är vi som har det. Ni ska bara veta. Eller ni ska få veta. MATCHANDE KLÄNNINGAR.
De är blåmönstrade och svarta. Inte likadana, men av samma tyger. Vi sydde dem igår. Fina!
Än sålänge är det bara en som har märkt det. Jag tycker det är riktigt kul faktiskt. Töntvarning.

Ni kommer nog att få se dem sedan.

Nu måste jag springa tillbaka till Mediakommunikationen.

Jag är grymt trött idag förresten.

Adjöken, Frida!

bigmouth strikes again

Jag har en stor sak att bekänna. Ända sedan dessa skor börjades användas extremt flitigt av folk i stan, och framför allt här i Kärra, har jag ara avskytt dom mer och mer. Jag skrattade lite i smyg åt min lillasyster när hon kom hem med ett par. Tills idag, ikväll när jag skjutsade hem Frida på cykeln. Eller..Frida skjutsade mig, men jag cyklade tillbaka. Jag lånade skorna och de var faktiskt helt okej! Sköna och sådär.
Det är okej att Lisa har ett par svarta, och inte någon hel skum färg..men det skulle krävas mycket för att jag skulle köpa ett par egna. Så okej var dom inte!

I övrigt har jag haft en rätt smärtfri första skoldag, två lektioner på 1 timme var och en håltimma på 2 timmar som bedrevs i stan där jag mestadels hängde på Panduro för att inhandla present till min bloggkamrat Frida. (vadå ute i sista sekunden..äsh, jag har faktiskt inte kunnat gå). Sedan hängde jag ännu mer i stan, åt lunch med Sandra och väntade på Frida för lite födelsedags/kvalitetstid som inlägget här nedan handlar om.

Imorgon har vi  en glassig överaskning!

Nu ska jag tänka över ett ljudreportage jag borde göra, eller borde gjort redan. Är det någon som har en väldigt bra idé på lager så är jag extremt öppen för förslag. Något ämne, någon att intervjua osv..
Min lärare gillar Jussi Björling och studentbaler. Men...jag håller mig helst utanför de ämnena.

Godnatt / Sarah

födelsedagsfrida

Om vilken sekund som helst ringer Sarah på dörren. Vi ska cykla och ha picknick kalas. Jag kom på att vi har vatten här där vi bor. Nu återstår bara att hitta en någorlunda fin plats att sitta på!

Jag kan också meddela att Stockholm isn't happening. Köpenhamn, here we come! Typ.

Puss, från förlorade Frida


stockholm?

Göteborgs shopping känns inte allt för inbjudande just nu, man borde åka för att se vad vår stora huvudstad har att erbjuda. Kollade precis bussresor och det verkar himla billigt och bra. Kanske blir det en resa inom en snar framtid..jag har en liten plan just nu. Jag håller den för mig själv än så länge.

Sarah


karra

Mamma och Lisa kom precis hem och nu diskuteras storstads Haparandas utveckling sedan IKEA öppnades i vintras. Slalombackar och köpcentrum..intressant.
Jag fick massa godis och blev glad. Här får ni några smakprov så att säga.

  

Nu ska jag göra mig i ordning lite, vi ska till Bosse och äta.


Sarah

tacking

Det är upp till Björn om han vill säga tjo när han hälsar, men jag tycker inte att han borde göra det.
Men jag antar att jag får bita mig i tungan och låta han säga tjo. Jag kan ju faktiskt inte göra mycket mer än att säga vad jag tycker. Nu fick jag det nerskrivet också. Om han nu skulle få för sig att titta.

Annars har jag promenerat i röda sten idag. Och sett Kållered.
Vi chansade på att tyglagret hade öppet, men ack så fel vi hade. Jag är på full jakt efter mönstrat sedan en tid tillbaka. Men eftersom Ebba och hennes vänner skriver om miljövänligt i tidningen köper alla gamla fina gardiner och jag har ingen chans. Alls.

Förresten har myrorna blivit väldigt tråkigt. Det är väl en innegrej nu Att köpa second hand. Det finns ju emmaus, ebbes hörna osv. också, men de har aldrig varit särskilt roliga. Men vi har hittat en ny nu, på ett hemligt ställe. Den verkar trevlig. Dit på torsdag Sarah?

Nu tänkte jag gå och dricka lite påskmust.
Pösss, Frida


dagen i bilder

image32
  image33
image34

Det har varit en annorlunda vecka. Nu ska jag se på film/sova.

Sarah



glad påsk

image31

Sådana här fina teckningar målade jag & Sandra när vi var små och gick runt och lekte påskkärringar. Mycket uppskattat!
Gårdagen blev väl inte riktigt vad den var tänkt att bli, vi skulle ju bara hämta en cykel. Men det står inte i mitt manus längre. Jag ber om ursäkt för saker jag lovat som inte händer. eh..det man inte minns har inte hänt?

Ha en fin dag!
Sarah

everythings just wonderful

Godmorgon! Vilken strålande dag, jag ska åka med min mammas man och hans pappa till Skene för att hälsa på en Maria som just flyttat. Vi ska äta lite påskmat och åka hem igen, som beskrivningen lät. Det blir..spännande.
Idag har jag sytt ihop min dagens outfit, det tog en halvtimme och det blev vissa småfel som kan justeras när jag orkar. Det funkar. Postar en bild senare.
Nu dricker jag påskmust light och sjunger med Lily Allen. Vi är lika duktiga!!

Sarah

mercedes

Vill någon köpa en bil?

image28


allergier?

Det killar och sticks i min näsa, precis som Lottas jumper.
Kan man gå och bli allergisk mot katter/hundar bara sådär?
Nej, jag ska fortsätta att dricka vatten.
Pöss, Sarah

time for heroes

Sandra har precis gått, snart kommer Rickard och det blir mat. Lite jobbigt eftersom jag & Sandra ätit aningens mycket godis. Vi har faktiskt gjort en del viktiga grejer också, som att fixa CV, söka jobb och byta telefoner.
Jag kan ännu inte ha skor på mig men efter maten kanske det blir en liten cykeltur med en sko ändå. Man måste ju röra på sig, hallå.

Sarah


people are people

Gårdagens "gäster" fick mig att skämmas lite och inse att det är dags för en uppdatering i min skivhylla. Den moderna människan lyssnar ju endast genom datorn så att säga.
Så nu söker jag för fullt här, cdon.com verkar ju bra då jag får någon sorts rabatt genom csn. Då gäller det bara att hitta mitt  csn-kort!

Idag sov jag lite längre också. haha. Skämtet. Jag är ju som en gammal farmor och vaknar klockan 8 annars.
Men jag lyckades sova ända till halv 10 och vaknade då av ett sms från syrran som alldeles snart kommer och hälsar på.
Jag borde alltså fixa mig iordning på något sätt..

Sarah


odd

Goda nyheter(för mig)! Espressomaskinen fungerar! woho.

Sarah cyklade hem för en stund sedan. Vi har druckit latte och ätit kakor och cholkad. Just det, Vi cyklade förut!
Vilken feeling. 2004. Skulle 07 bli nya 04? Nej, jag hoppas inte det. Det kommer bli alldeles utmärkt som det är tänkt. GLAD GUBBE!

Imorgon skall jag äta lunch med min farmor. Jag får inte glömma att fråga om hennes karlar. Sedan ska jag och Jenny(lånad av jenny sjalen jenny) ha kvalitétstid. Glass och kaffe är det tänkt.

Fast jag har hört rykten om att 07 skulle bli nya 05. Åh naaj.

Pösss, frida.

latte

Noo. Min lattemaskig är trasig. På riktigt. Tror jag. Det är inte tillåtet att gå och dö sådär utan vidare.
Jag som är så dålig på att brygga kaffe också. Det här kan ju inte sluta gott.
Lattemaskinen var en fin vän och så. Fast egentligen är det ju en espressomaskin. Men ni hajar. Eller? Are you sharking? Äsh.

Idag lämnade vi Kärra för ett par timmar. Sarah har ju fått kryckor. Hon är så snygg med dem. Bildbevis kommer kanske. Nu äter hon och det var tänkt att jag skulle se på, men så blev inte fallet. Utan här sitter jag. Där uppe och lyssnar på musik. Le sport för tillfället.

Simma lungt/ Frida.

två klänningar och en hamstervakt

image27 
Såhär vill jag se ut nu.


Dagarna går så långsamt när man inte har något speciellt att göra. Idag har jag lyckats fördriva tiden genom att sy två klänningar, installera itunes, hänga tvätt och äta hönökaka.
Min tå har knappast blivit bättre, men jag har fått låna ett par kryckor så nu kan jag ta mig en bit utanför dörren. Frågan är om jag vågar åka någonstans..det kan ju kännas lite sådär att hoppa runt i stan och i affärer på kryckor. Skor kan jag fortfarande inte ha i vilket fall, men hey, jag fick blå plastsockar av doktorn. Ja, såna man har hos tandläkaren. Ifall jag inte skulle få på mig strumpor. De är dock för blåa för mig och vill man vara fin får man lida pin (vilket väl är ungefär det sämsta jag kan tänka nu..) men jag tror jag kör på en strumpa istället :)

Mamma och lillasyster åkte till Haparanda idag för att fira påsk i snön. Jag stannar i Göteborg för att..passa lillasysters två hamstrar. Men det är nog lugnt, hon har skrivit en lapp med skötselråd och så. Fiffigt.

Nu ska jag måla naglarna och se på film.
Puss och kram / Sarah

thehairstyler.com

Jag kan aldrig bestämma hur jag egentligen vill ha min lugg, när den börjar bli lång får jag någon sorts snilleblixt och klipper den, för att några dagar senare ångra mig och vilja ha lång eller nästan ingen lugg alls.
Båda är ju snyggt..jag kan dock se riktigt fånig och liten ut med för kort lugg och det vill man ju inte! hoho.
Nu tror jag att jag håller på att spara ut, för att kunna ha lite andra frisyrer och roligheter.
Jag är också lite sugen på att ändra färg. Men det ska jag inte berätta om för då..ehja..det är väl bara något jag fått för mig. Skulle man kunna säga.

Någon som har en grym frilla är Ashley Olsen. Bara att kamma lite hit och dit så blir det bra.
Men så har hon antagligen en hel hög stylister som gör jobbet åt henne. Tänk om man var en Olsen tvilling. Det kunde vart något..

image26image24image25
Bilder från: thehairstyler.com


Sarah


kungsbacka

När blev Kungsbacka stället på jorden? Jag menar.. där finns Freeport, med nyöppnad Acne butik,
Kungsmässan, med Zara, bra second hand, kondis med påtår och fina lägenheter på torget. Är det dyrt att bo i Kungsbacka?
En vän sa att det var ett snobbigt ställe har jag för mig.
Fast handbollen är inte så lyckad i Kungsbacka. Verkligen inte.
Vi får åka till Kungsbacka någon dag. När Sarah kan gå igen. Är det någon som har kryckor för utlåning liksom?
Det hade underlättat lite.

ciaaao, Frida.

stureplanskväll

Vi tog en sväng på Stureplan igår kväll. Party! 
Träffade en del gamla lumparpolare och andra sköningar. 
Kvällen slutade sent..eller ska vi säga..tidigt.

         
Foto: Hanna Fridén


bullar

Vi är nog bäst av alla på att äta när vi har tråkigt. Faktiskt.
Nu tinar Sarah bullar. Vi har bakat och lagat mat idag också. Och ätit glass.
Det blir lätt så. Det finns ju inget annat att göra i hemma.
smaklig fika

familjen

Alltså..det är okej. Han har ju skrivit till mig på myspace och inte till astrid. Men det är ju inte Salem.
Vad säger man..vi är halvnöjda!
Vi höll på att ta en halv besviken bild också men..naej, håll ut. Det kanske kommer en senare!
Pösss

tre minuter

Vi hoppas mest på Salem. Inte Anttila. Verkligen inte Anttila. OKEJ?!
Det är rätt spännande. Vi har riktig feeling. Gött

arvika 07

Snart är det sommar och då är det Arvika.
Nu sitter vi hos mig(Sarah) och väntar på dagens bandsläpp! Gårdagens, SMK, kändes väl sådär.
Vi fick ju veta redan förra året att de skulle komma..eller? Hoppas på något mer spännande idag.
Ja, det är väl sådant som händer när man inte får ha skor och alltså inte kan gå ut.

RSS 2.0